Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: Χαμηλότερα στα 24,5 ευρώ η νεά τιμή από UBS

Στα 24,5 ευρώ από 26,5 ευρώ προηγουμένως περικόπτει την τιμή-στόχο η UBS για τον ΟΤΕ σε έκθεσή της με ημερομηνία 26 Μαρτίου, διατηρώντας τη σύσταση ”buy 2”. Εξάλλου, η Merrill Lynch διατηρεί την τιμή-στόχο αμετάβλητη στα 26 ευρώ με σύσταση ”buy”.

ΟΤΕ: Χαμηλότερα στα 24,5 ευρώ η νεά τιμή από UBS
Με μία υποτίμηση της τιμής-στόχου και μία... εκδήλωση εμπιστοσύνης περίπου 5 ευρώ υψηλότερα από τα τρέχοντα επίπεδα ξεκινά η εβδομάδα για τον ΟΤΕ.

Συγκεκριμένα, στα 24,5 ευρώ από 26,5 ευρώ προηγουμένως περικόπτει την τιμή-στόχο η UBS για τον ΟΤΕ σε έκθεσή της με ημερομηνία 26 Μαρτίου, διατηρώντας τη σύσταση ”buy 2”.

Όπως αναφέρει ο οίκος, τα αποτελέσματα ήταν κατώτερα των προσδοκιών, κάτι που αντανακλά την πίεση στη σταθερή τηλεφωνία. Όπως αναφέρει η UBS, ο Οργανισμός εμφανίζεται υπερβολικά επιφυλακτικός για τη σταθερή τηλεφωνία, ενώ προσθέτει πως σύμφωνα με τη δική της ανάλυση είναι μάλλον απίθανο ο συγκεκριμένος κλάδος να πάει τόσο άσχημα.

Οι προβλέψεις του οίκου για τα μεγέθη του Οργανισμού περιέχουν τώρα περισσότερες επιφυλάξεις, χωρίς ωστόσο η UBS να πάψει να πιστεύει πως μια ισχυρή ανάπτυξη οργανικών εσόδων είναι επιτεύξιμη.



Εξάλλου, αμετάβλητη στα 25 ευρώ ανά μετοχή διατήρησε η Merrill Lynch την τιμή-στόχο για τον Οργανισμό, ενώ και η σύσταση έμεινε στο ”buy”.

Ο οίκος στην έκθεσή του, με σημερινή ημερομηνία (26/3), χαρακτηρίζει το business plan ”συντηρητικό”, ενώ προχωρά σε μικρές αλλαγές αναφορικά με τις εκτιμήσεις για τα μεγέθη.

Συγκεκριμένα, αναφερόμενη στις διαφοροποιήσεις, η Merrill Lynch τονίζει ότι αναμένει περισσότερο σταδιακή βελτίωση στις εγχώριες γραμμές σταθερής τηλεφωνίας.

”Εξακολουθεί να μας αρέσει ο ΟΤΕ για τις προοπτικές αναδιάρθρωσης, την ανάπτυξή του μέσω της Cosmote και το περιθώριο ανόδου λόγω εξαγορών και συγχωνεύσεων”, αναφέρει ο οίκος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v