Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

MPB: Με ”neutral” ξεκινά κάλυψη η HSBC

Κάλυψη της Marfin Popular Bank με τιμή στόχο στα 8,3 ευρώ και σύσταση ”neutral” ξεκινά με έκθεσή της στις 26/3 η HSBC. Η μετοχή της ΜΡΒ ολοκλήρωσε την συνεδρίαση της Παρασκευής στα 8 ευρώ.

MPB: Με ”neutral” ξεκινά κάλυψη η HSBC
Κάλυψη της Marfin Popular Bank με τιμή στόχο στα 8,3 ευρώ και σύσταση ”neutral” ξεκινά με έκθεσή της στις 26/3 η HSBC.

Όπως αναφέρει η HSBC, η μετοχή είναι ελκυστική αλλά οι επενδυτές επικεντρώνονται πλέον στα θεμελιώδη και την επίτευξη των στόχων, καθώς ο βραχυπρόθεσμος καταλύτης της εξαγοράς έχει πλέον απομακρυνθεί, τονίζει ο οίκος, αναφέροντας ακόμα πως το φιλόδοξο σχέδιο ανάπτυξης έχει σε μεγάλο βαθμό προεξοφληθεί.

Η HSBC εκτιμά ότι ο μέσος ετήσιος ρυθμός αύξησης των επαναλαμβανόμενων καθαρών κερδών της τράπεζας στην περίοδο 2006-9 θα διαμορφωθεί στο 31%.

Η μετοχή της ΜΡΒ ολοκλήρωσε την συνεδρίαση της Παρασκευής στα 8 ευρώ.

Οι προβλέψεις της HSBC για τα κέρδη της Marfin Popular Bank στα έτη 2007, 2008 και 2009 είναι για αύξησή τους κατά 10%, 7% και 9%, χαμηλότερα των προβλέψεων της MPB, αντίστοιχα.

Παράλληλα, η HSBC σε διαφορετική έκθεσή της με ίδια (26/3) ημερομηνία, επισημαίνει ότι διακόπτει την κάλυψη της μετοχής της Marfin Financial Group λόγω της ολοκλήρωσης της δημόσιας προσφοράς από την Marfin Popular Bank.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v