Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εξι εισηγμένες σε roadshows στο Λονδίνο (upd)

Με την συμμετοχή από ελληνικής πλευράς των Βωβός, Fourlis, Frigoglass και Intralot, ξεκίνησε σήμερα στο Λονδίνο το τριήμερο παρουσιάσεων εταιρειών μικρής και μεσαίας κεφαλαιοποίησης, που διοργανώνει η Deutsche Bank. Motor Oil και ΕΛΠΕ συμμετέχουν σε παρουσιάσεις που διοργανώνουν στο Λονδίνο Societe Generale, UBS και Merrill Lynch.

Εξι εισηγμένες σε roadshows στο Λονδίνο (upd)
Με την συμμετοχή τεσσάρων ελληνικών εταιρειών ξεκίνησε σήμερα στο Λονδίνο το τριήμερο παρουσιάσεων εταιρειών μικρής και μεσαίας κεφαλαιοποίησης, που διοργανώνει η Deutsche Bank.

Στο 7ο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο εταιρειών Μικρής και Μεσαίας Κεφαλαιοποίησης της Deutsche Bank, θα παρουσιάσουν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες 54 ευρωπαϊκές επιχειρήσεις από 19 διαφορετικούς κλάδους, μεταξύ των οποίων οι Μπάμπης Βωβός, Fourlis, Frigoglass και Intralot.

Εξάλλου, στο Λονδίνο βρίσκονται από χθες ΕΛΠΕ και Motor Oil, όπου πραγματοποίησαν παρουσίαση σε εκδήλωση της Societe Generale, ενώ σήμερα θα παρουσιάσουν τις δραστηριότητές τους σε εκδήλωση της UBS.

Οι δυο εταιρείες θα συμμετάσχουν επίσης στην παρουσίαση ευρωπαϊκών διυλιστηρίων μικρής και μεσαίας κεφαλαιοποίησης, που διοργανώνει η Merrill Lynch πάλι στο Λονδίνο στις 27-28-29 Μαρτίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v