Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: Δεν βλέπει άμεσα εξαγορά ΚΟΣΜΟ η Citigroup

Λίγο πιθανή θεωρεί η Citigroup μια πλήρη εξαγορά της Cosmote από τον ΟΤΕ στους επόμενους 6-9 μήνες, δεδομένων, όπως αναφέρει, των σχεδίων αναδιάρθρωσης. Για τον ΟΤΕ διατηρεί την τιμή-στόχο των 24 ευρώ και τη σύσταση ”hold”.

ΟΤΕ: Δεν βλέπει άμεσα εξαγορά ΚΟΣΜΟ η Citigroup
Λίγο πιθανή θεωρεί η Citigroup μια πλήρη εξαγορά της Cosmote από τον ΟΤΕ στους επόμενους 6-9 μήνες, δεδομένων, όπως αναφέρει, των σχεδίων αναδιάρθρωσης.

Στην έκθεσή της για τον ΟΤΕ και τη θυγατρική του με ημερομηνία 19 Μαρτίου, η Citigroup επισημαίνει πως η δέσμευση της διοίκησης για υψηλότερες επιστροφές ρευστού αναμένεται να λειτουργήσει υποστηρικτικά για τον τίτλο.

Η τιμή-στόχος για την Cosmote είναι στα 26 ευρώ και η σύσταση είναι ”buy”.

Σε ό,τι αφορά τον ΟΤΕ διατηρεί την τιμή–στόχο των 24 ευρώ και τη σύσταση ”hold”, προβλέπει ότι τα αποτελέσματα του δ΄ τριμήνου 2006 θα καταδείξουν θετικές τάσεις στο κομμάτι των γρήγορων συνδέσεων (DSL) του Οργανισμού αλλά και στη διαχείριση των δαπανών.

Παράλληλα αναφέρει ότι οι προοπτικές εισαγωγής της Rom Telecom στο χρηματιστήριο του Βουκουρεστίου εξαρτώνται τόσο από πολιτικά όσο και από ρυθμιστικά θέματα, εκτιμά ωστόσο ότι θα αποτελέσει ένα απαραίτητο ”πρελούδιο” για την αναδιάρθρωση της εταιρίας.

Η μετοχή του ΟΤΕ ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 19ης Μαρτίου στα 20,94 ευρώ και της Cosmote στα 22,1 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v