Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: Στα 765,5 εκ. τα κέρδη ’06 λένε οι αναλυτές

Ο ΟΤΕ αναμένεται να ανακοινώσει σχεδόν τετραπλάσια κέρδη το τέταρτο τρίμηνο, χάρη στη μείωση του κόστους και τα κέρδη από την πώληση της μονάδας στην Αρμενία, προβλέπουν οι αναλυτές. Τα καθαρά κέρδη για το 2006 αναμένονται στα 765,5 εκατ. ευρώ, έναντι ζημιών ένα χρόνο νωρίτερα.

ΟΤΕ: Στα 765,5 εκ. τα κέρδη ’06 λένε οι αναλυτές
Ο ΟΤΕ αναμένεται να ανακοινώσει σχεδόν τετραπλάσια κέρδη το τέταρτο τρίμηνο, χάρη στη μείωση του κόστους και τα κέρδη από την πώληση της μονάδας στην Αρμενία, προβλέπουν οι αναλυτές.

Τα καθαρά κέρδη αναμένεται να διαμορφωθούν στα 356,3 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με τον μέσο όρο των προβλέψεων 7 αναλυτών σε δημοσκόπηση του Reuters. Τα καθαρά κέρδη για το 2006 αναμένονται στα 765,5 εκατ. ευρώ, έναντι ζημιών ένα χρόνο νωρίτερα.

Το 2005, ο ΟΤΕ κατέγραψε ζημίες 80 εκατ. ευρώ το τέταρτο τρίμηνο και ζημίες 216,8 εκατ. ευρώ για τη συνολική χρήση του έτους.

Τα αποτελέσματα τέταρτου τριμήνου αναμένεται να έχουν ενισχυθεί από κέρδη περίπου 293 εκατ. ευρώ από την πώληση ποσοστού 90% της αρμενικής εταιρίας σταθερής και κινητής τηλεφωνίας Armentel νωρίτερα πέρυσι.

Προβλέψεις παρείχαν οι: Alpha Finance, EFG Eurobank Χρηματιστηριακή, HSBC Pantelakis Χρηματιστηριακή, Marfin Analysis, Πειραιώς Χρηματιστηριακή, UBS και Proton Χρηματιστηριακή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v