Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

D.Bank: Διατήρηση τιμής ΙΝΛΟΤ- αύξηση για ΦΡΛΚ

Στις εξελίξεις στο τουρκικό ”Στοίχημα” και στη διαχείριση της λοταρίας της Ν. Αφρικής, αναφέρεται η Deutsche Bank με έκθεσή της στις 15/3 για την Intralot, στην οποία διατηρεί την τιμή στόχο των 33,10 ευρώ και τη σύσταση ”buy”. Σε ξεχωριστή της έκθεση, με την ίδια ημερομηνία, αναμένει βραδύτερη ανάπτυξη του Φουρλή το 2007, ενώ αυξάνει την τιμή στόχο στα 19,2 ευρώ και τη σύσταση ”buy”.

D.Bank: Διατήρηση τιμής ΙΝΛΟΤ- αύξηση για ΦΡΛΚ
Στις εξελίξεις στο τουρκικό ”Στοίχημα” και στη διαχείριση της λοταρίας της Ν. Αφρικής, αναφέρεται η Deutsche Bank με έκθεσή της στις 15/3 για την Intralot, στην οποία διατηρεί την τιμή στόχο των 33,10 ευρώ και τη σύσταση ”buy”. Σε ξεχωριστή της έκθεση, με την ίδια ημερομηνία, αναμένει βραδύτερη ανάπτυξη του Φουρλή το 2007, ενώ διατηρεί την τιμή στόχο των 19,2 ευρώ και τη σύσταση ”buy”. Αναλυτικότερα:

---Intralot

Εξαιρετικά απίθανο χαρακτηρίζει η Deutsche Bank το ενδεχόμενο η Inteltek να σταματήσει να διαχειρίζεται πριν το τέλος του 2008 το τουρκικό ”Στοίχημα”, δεδομένων των χρονοβόρων διαδικασιών που απαιτούνται για την διεξαγωγή νέου διαγωνισμού. Ο διεθνής οίκος, στην έκθεσή του με ημερομηνία 15/3, που αφορά στις εξελίξεις στην Τουρκία και τη Ν. Αφρική, διατηρεί την τιμή στόχο των 33,10 ευρώ και τη σύσταση buy για την Intralot.

Ο διεθνής οίκος υπενθυμίζει στους επενδυτές ότι σύμφωνα με το απαισιόδοξο σενάριο, η Inteltek θα ”χάσει” την σχετική σύμβαση με την διεξαγωγή του νέου διαγωνισμού, κάτι που θα υποδήλωνε αποτίμηση 26,2 ευρώ ανά μετοχή (26 ευρώ μέχρι τα τέλη του α’ εξαμήνου του 2008).

Οσον αφορά τον διαγωνισμό για την λοτταρία της Ν. Αφρικής, η Deutsche Bank σημειώνει οτι ”δεν υπάρχει καμία ανησυχία”.

---Φουρλής

Σε ξεχωριστή της έκθεση, με ημερομηνία 15/3, η Deutsche Bank παραθέτει τις προβλέψεις της για τα οικονομικά αποτελέσματα του Φουρλή στην χρήση του 2007, εκτιμώντας βραδύτερη ανάπτυξη σε σχέση με το 2006 (13% αύξηση των EBITDA και 11% αύξηση των οργανικών καθαρών κερδών), καθώς τα δυο νέα καταστήματα ΙΚΕΑ δεν αναμένεται να ”κάνουν τη διαφορά” στο τρέχον έτος.

Ο διεθνής οίκος αυξάνει την τιμή στόχο στα 19,2 ευρώ ανά μετοχή και τη σύσταση ”buy” για τον Φουρλή, σημειώνοντας ότι όσον αφορά την αποτίμηση, παρά τους ”απαιτητικούς” πολλαπλασιαστές του 2007, παραμένει θετική για την μετοχή, λόγω των λαμπρών μεσο-μακροπρόθεσμων προοπτικών της εταιρείας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v