Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Eurobank: Σύσταση ”buy” και... καλά λόγια από UBS

Με θετικά λόγια περιγράφει τη Eurobank η UBS σε έκθεσή της, με ημερομηνία 16 Μαρτίου, στην οποία θέτει τιμή-στόχο τα 36,1 ευρώ και σύσταση ”buy 1”. Ο οίκος εστιάζει στις διεθνείς δραστηριότητες της τράπεζας στη ΝΑ. Ευρώπη.

Eurobank: Σύσταση ”buy” και... καλά λόγια από UBS
Με θετικά λόγια περιγράφει τη Eurobank η UBS σε έκθεσή της, με ημερομηνία 16 Μαρτίου, στην οποία θέτει τιμή-στόχο τα 36,1 ευρώ και σύσταση ”buy 1”.

Όπως αναφέρει ο οίκος, η Eurobank είναι μία από τις καλύτερα διοικούμενες τράπεζες στην Ελλάδα, η οποία επεκτείνεται στην ανατολική Ευρώπη. Κατά την εκτίμηση της UBS, η σχεδιαζόμενη από τη Eurobank παρουσίαση στις 23 Μαρτίου στο Λονδίνο θα δώσει περισσότερη αξία στις διεθνείς δραστηριότητές της.

Αναφερόμενη στις δραστηριότητες της Eurobank στην ευρύτερη περιοχή της ”Νέας Ευρώπης”, η UBS επισημαίνει τη γρήγορη ανάπτυξη της Eurobank με περισσότερα από 700 υποκαταστήματα σε Ρουμανία, Βουλγαρία, Σερβία, Τουρκία, Ουκρανία, Πολωνία, από όπου αντλεί το 14% των καθαρών της εσόδων από τόκους.



Η ισχυρή διοικητική ομάδα και το αποτελεσματικό δίκτυο διανομής οδήγησαν τη Eurobank στη διαρκή αύξηση του μεριδίου αγοράς στις περιοχές αυτές, ξεπερνώντας τον ανταγωνισμό, σχολιάζει σχετικά ο οίκος.

Η μετοχή της Eurobank ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της Πέμπτης στα 28,52 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v