Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

EFG: Στη ΝΑ. Ευρώπη το ενδιαφέρον, λέει η D. Bank

Δεν αναμένεται αναθεώρηση των στοιχείων - προβλέψεών της Eurobank για τα κέρδη ανά μετοχή, επισημαίνει η Deutsche Bank σε έκθεσή της όπου μεταξύ άλλων σχολιάζει και το επερχόμενο Investor day του ομίλου στο Λονδίνο (23/3). Διατηρεί ”buy” και τιμή στα 37 ευρώ.

EFG: Στη ΝΑ. Ευρώπη το ενδιαφέρον, λέει η D. Bank
Χωρίς αναθεώρηση των στοιχείων όσον αφορά στα κέρδη ανά μετοχή αναμένει η Deutsche Bank να είναι η παρουσίαση της EFG Eurobank στο Λονδίνο, η οποία σχεδιάζεται για την 23η Μαρτίου, όπως προκύπτει από την έκθεση του οίκου με ημερομηνία 13/3.

Η σύσταση παραμένει ”buy” και η τιμή-στόχος στα 37 ευρώ.

Η Deutsche Bank εκτιμά ότι η Eurobank στο Investor day θα παράσχει λεπτομέρειες για τις δραστηριότητές της στη ΝΑ. Ευρώπη, οι οποίες ”θα μπορούσαν να βοηθήσουν την αγορά να αποκτήσει μεγαλύτερη ορατότητα και άρα μεγαλύτερη εμπιστοσύνη για την ικανότητα του ομίλου να αποδώσει στη συγκεκριμένη περιοχή”.

Στις τρέχουσες τιμές και υποθέτοντας την ύπαρξη πολλαπλασιαστή 11 φορές τα κέρδη του 2008 για τις ελληνικές δραστηριότητες, η Deutsche Bank εκτιμά ότι οι δραστηριότητες του ομίλου στη ΝΑ. Ευρώπη διαπραγματεύονται 10,7 φορές τα εκτιμώμενα κέρδη του 2008.

Η μετοχή της Eurobank έκλεισε τη συνεδρίαση της Τρίτης στα 28,2 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v