Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μυτιληναίος: Πώς σχολιάζει η HSBC την αποζημίωση

Σε βελτίωση της δίκαιης τιμής για τη μετοχή του Ομίλου Μυτιληναίου προχωρά η HSBC, μετά τη δικαίωση της εταιρίας για την επένδυση στο Κοσσυφοπέδιο. Όπως αναφέρει η χρηματιστηριακή, ο όμιλος θα λάβει 26 εκατ. ευρώ το 2007 (μετά τα 4 εκατ. ευρώ που έχει λάβει το 2004 και το 2005). Ως εκ τούτου, η εξέλιξη αυτή προσθέτει 0,35 ευρώ στη δίκαιη τιμή της μετοχής του Μυτιληναίου.

Μυτιληναίος: Πώς σχολιάζει η HSBC την αποζημίωση
Σε βελτίωση της δίκαιης τιμής για τη μετοχή του Ομίλου Μυτιληναίου προχωρά η HSBC, μετά τη δικαίωση της εταιρίας για την επένδυση στο Κοσσυφοπέδιο.

Επισημαίνεται ότι με αμετάκλητη απόφαση του Αρείου Πάγου, έκλεισε η υπόθεση αποζημίωσης του ομίλου Μυτιληναίου από τον Οργανισμό Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων (ΟΑΕΠ) για την υπόθεση της επένδυσης στο Κοσσυφοπέδιο. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρίας, το ποσό που επιδικάστηκε υπέρ της Μυτιληναίος υπερβαίνει τα 30 εκατ. ευρώ, συνυπολογιζομένου του κεφαλαίου, των τόκων, των δικαστικών και άλλων εξόδων.

Όπως αναφέρει η χρηματιστηριακή, ο όμιλος θα λάβει 26 εκατ. ευρώ το 2007 (μετά τα 4 εκατ. ευρώ που έχει λάβει το 2004 και το 2005). Ως εκ τούτου, η εξέλιξη αυτή προσθέτει 0,35 ευρώ στη δίκαιη τιμή της μετοχής του Μυτιληναίου. Η δίκαιη τιμή για τη μετοχή προσδιορίζεται πλέον από την HSBC στα 30,35 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v