Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πειραιώς: Νέα τιμή στα 32 ευρώ από Alpha Finance

Στα 32 από 31,6 ευρώ αυξάνει την τιμή στόχο για τη μετοχή της Τράπεζας Πειραιώς η Alpha Finance, λόγω της πώλησης του ”πακέτου” 8,1% της Τράπεζας Κύπρου στην MPB, όπως τονίζει στο εβδομαδιαίο της report, όπου αναφέρει ότι περιμένει επιστροφή του momentum στην αγορά λόγω των ανακοινώσεων κερδοφορίας.

Πειραιώς: Νέα τιμή στα 32 ευρώ από Alpha Finance
Στα 32 από 31,6 ευρώ αυξάνει την τιμή στόχο για τη μετοχή της Τράπεζας Πειραιώς η Alpha Finance, διατηρώντας παράλληλα τη σύσταση ”outperform”, λόγω της πώλησης του ”πακέτου” 8,1% της Τράπεζας Κύπρου, όπως αναφέρει στο εβδομαδιαίο της report.

Ειδικότερα, η χρηματιστηριακή αναφέρει ότι προχωρά σε αναβάθμιση της τιμής-στόχου της Τράπεζας Πειραιώς λόγω της αναπροσαρμογής στις εκτιμήσεις της για τα αποτελέσματα 2007 της τράπεζας.

Όπως αναφέρει, πλέον υπολογίζει κεφαλαιακά κέρδη ύψους 170 εκατ. ευρώ για το 2007 από την πώληση του ”πακέτου” 8,1% της Τράπεζας Κύπρου στη Marfin, έναντι αρχικής εκτίμησης 160 εκατ. ευρώ ενώ η πώληση ενισχύει και το δείκτη Tier I της τράπεζας κατά 50 μονάδες βάσης.

Εν τω μεταξύ, η Alpha Finance αναφέρει ότι περιμένει επιστροφή του momentum στην αγορά εντός της εβδομάδας, λόγω των ανακοινώσεων κερδοφορίας των εταιριών Αγροτική Τράπεζα, Ρόκκας, Folli Follie, ΚΑΕ, S&B και Μαϊλλη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v