Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Fortius: Προϊδεάζει θετικά η εικόνα του Γ.Δ.

Η επανείσοδος του Γ.Δ. στις τελευταίες συνεδριάσεις πάνω από: την μεσοπρόθεσμη γραμμή TW, τον απλό κινητό μέσο των 100 ημερών και τον βραχυχρόνιο απλό κινητό μέσο των 12 ημερών μας προϊδεάζουν θετικά για τη περαιτέρω πορεία του δείκτη χωρίς όμως να έχει αναιρεθεί εξολοκλήρου το σενάριο μιας νέας καθοδικής κίνησης προς τις 4.400 μονάδες, καθώς οι περισσότεροι αργοί τεχνικοί δείκτες δεν μας έχουν δείξει ακόμα ενδείξεις έναρξης ενός νέου ανοδικού κύματος, αναφέρει η Fortius.

Fortius: Προϊδεάζει θετικά η εικόνα του Γ.Δ.
Η επανείσοδος του Γ.Δ. στις τελευταίες συνεδριάσεις πάνω από: την μεσοπρόθεσμη γραμμή TW, τον απλό κινητό μέσο των 100 ημερών (SMA 100: 4433) και τον βραχυχρόνιο απλό κινητό μέσο των 12 ημερών (SMA 12 : 4517) μας προϊδεάζουν θετικά για τη περαιτέρω πορεία του δείκτη χωρίς όμως να έχει αναιρεθεί εξολοκλήρου το σενάριο μιας νέας καθοδικής κίνησης προς τις 4.400 μονάδες, καθώς οι περισσότεροι αργοί τεχνικοί δείκτες δεν μας έχουν δείξει ακόμα ενδείξεις έναρξης ενός νέου ανοδικού κύματος, αναφέρει η Fortius.

Όπως αναφέρει η Fortius στη τεχνική ανάλυση με ημερομηνία 13 Μαρτίου στην ημερήσια διαγραμματική ανάλυση του δείκτη βλέπουμε την αποτύπωση του πρώτου αρνητικού candlestick μετά από τέσσερις συνεχόμενες ανοδικές συνεδριάσεις, ενώ το ποσοστό των απωλειών, που έχει καλύψει ο δείκτης της έντονης καθοδικής κίνησης από το πρόσφατο υψηλό των 4.789,33 μονάδων έως το χαμηλό των 4.245,16 μονάδων ανέρχεται στο 62%.

Σημειώνεται ότι ο Γ.Δ. έκλεισε στις 12/03 με απώλειες της τάξεως του 0,26%, στις 4544,74 μονάδες πραγματοποιώντας σε ένα εύρος διακύμανσης 50 μονάδων αξία συναλλαγών 277,9 εκατ. ευρώ από τα οποία τα 19,5 εκατ. αφορούσαν πακέτα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v