Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μπαράζ road shows από 5 ξένους οίκους τον Μάρτιο

Γεμάτο παρουσιάσεις θα είναι το τελευταίο 10ήμερο του Μαρτίου για αρκετές ελληνικές επιχειρήσεις. Citigroup, UBS, Societe Generale και Merrill Lynch διοργανώνουν σε Μιλάνο, Λονδίνο και Αθήνα στις 20 - 30 Μαρτίου, road shows για ευρωπαϊκές εταιρίες Μεσαίας και Μικρής Κεφαλαιοποίησης, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονται και αρκετές ελληνικές, ενώ στις 26 Μαρτίου στην Αθήνα διοργανώνει greek conference η Sal Oppenheim στο οποίο θα παρουσιαστούν 12 εισηγμένες.

Μπαράζ road shows από 5 ξένους οίκους τον Μάρτιο
Γεμάτο παρουσιάσεις θα είναι το τελευταίο 10ήμερο του Μαρτίου για αρκετές ελληνικές επιχειρήσεις.

Citigroup, UBS, Societe Generale και Merrill Lynch διοργανώνουν σε Μιλάνο, Λονδίνο και Αθήνα, στις 20 - 30 Μαρτίου, road shows για ευρωπαϊκές εταιρίες Μεσαίας και Μικρής Κεφαλαιοποίησης, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονται και αρκετές ελληνικές, ενώ στις 26 Μαρτίου στην Αθήνα διοργανώνει greek conference η Sal Oppenheim στο οποίο θα παρουσιαστούν 12 εισηγμένες.

Στις 20 Μαρτίου στο Μιλάνο η Citigroup διοργανώνει greek day με τη συμμετοχή σίγουρα της Motor Oil και της Μηχανικής. Τη σκυτάλη λαμβάνει μία ημέρα μετά η UBS, η οποία προγραμματίζει για τις 21-22 Μαρτίου διήμερο παρουσιάσεων ευρωπαικών εταιριών μεσαίας κεφαλαιοποίησης με τη συμμετοχή από την Ελλάδα της Motor Oil και των ΕΛΠΕ στην ενότητα mid oil & gas caps.

Ευρωπαϊκά διυλιστήρια θα παρουσιάσει στις 20 του μήνα στο Λονδίνο η Societe Generale με τη συμμετοχή των ΕΛΠΕ, ενώ παρουσιάσεις ευρωπαϊκών διυλιστηρίων μικρής και μεσαίας κεφαλαιοποίησης διοργανώνει η Merrill Lynch πάλι στο Λονδίνο στις 27-28-29, με τη συμμετοχή των EΛΠΕ και της Motor Oil.

Στις 26 Μαρτίου, τέλος, διενεργείται στην Αθήνα (στον Αστέρα Βουλιαγμένης) το greek conference της Sal Oppenheim σε συνεργασία με την Merit AXEΠΕΥ, κατά τη διάρκεια του οποίου θα παρουσιαστούν 12 εισηγμένες στο Χ.Α. μεσαίας και μικρής κεφαλαιοποίησης.

Ειδικότερα, θα παρουσιαστούν οι: Lamda Development, Νηρεύς, Χαλκόρ, Πλαστικά Θράκης, ΕΛΤΕΧ, Sprider, Vivartia, Σελόντα, Ελληνικές Ιχθυοκαλλιέργειες, Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, Profile και Newsphone.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v