Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Motor Oil: Μείωση τιμής από Marfin-Egnatia

Σε μείωση της τιμής στόχου για τη μετοχή της Motor Oil στα 23,4 από 24 ευρώ προχωρά η Marfin-Egnatia σε σημερινή (9/3) έκθεσή της όπου διατηρεί σύσταση ”buy” μετά και τα αποτελέσματα 2006 της εταιρίας. Τα αποτελέσματα διαμορφώθηκαν χαμηλότερα των εκτιμήσεων λόγω των αδύναμων περιθωρίων διύλισης και των απωλειών από τα αποθέματα.

Motor Oil: Μείωση τιμής από Marfin-Egnatia
Σε μείωση της τιμής στόχου για τη μετοχή της Motor Oil στα 23,4 από 24 ευρώ προχωρά η Marfin-Egnatia σε σημερινή (9/3) έκθεσή της όπου διατηρεί σύσταση ”buy” μετά και τα αποτελέσματα 2006 της εταιρίας.

Όπως αναφέρει η χρηματιστηριακή, τα αποτελέσματα της εταιρίας για το 2006 διαμορφώθηκαν χαμηλότερα των εκτιμήσεων λόγω των αδύναμων περιθωρίων διύλισης και των απωλειών από τα αποθέματα.

Παρά τις θετικές προοπτικές για τα παγκόσμια περιθώρια διύλισης, οι συντηρητικές εκτιμήσεις για τα περιθώρια της Motor Oil και το αδύναμο δολάριο οδηγούν σε μείωση της τιμής στόχου στα 23,4 ευρώ. Ωστόσο, με την πρόσφατη αδυναμία της μετοχής, το περιθώριο ανόδου έως την τιμή στόχο διαμορφώνεται περίπου στο 20%, εξ ού και η διατήρηση της σύστασης ”buy”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v