Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εμπορική: Ισχυρή αντίσταση οι 4.600 βραχυπρόθεσμα

Μια παλινδρόμηση μεταξύ των 4.600 και 4.350 μονάδων για τον Γενικό Δείκτη κρίνει ως το πιθανότερο σενάριο για την επόμενη εβδομάδα η Εμπορική Τράπεζα σε τεχνική ανάλυση (9/3). Η ευρύτερη περιοχή αντίστασης των 4.600 μονάδων δύσκολα θα ξεπεραστεί, καθώς η ανοδική κίνηση που βρίσκεται σε εξέλιξη αντιμετωπίζεται προς το παρόν ως βραχυχρόνια ανοδική αντίδραση.

Εμπορική: Ισχυρή αντίσταση οι 4.600 βραχυπρόθεσμα
Μια παλινδρόμηση μεταξύ των 4.600 και 4.350 μονάδων για τον Γενικό Δείκτη κρίνει ως το πιθανότερο σενάριο για την επόμενη εβδομάδα η Εμπορική Τράπεζα σε τεχνική ανάλυση με ημερομηνία 9 Μαρτίου.

Η βραχυχρόνια τεχνική εικόνα δεν επιτρέπει υπέρμετρη αισιοδοξία, καθώς ο πιθανότητες για το άμεσο μέλλον να παγιωθεί η ανοδική τάση των τελευταίων συνεδριάσεων και ο Γ.Δ να βρεθεί και πάλι στην περιοχή των 4.800 μονάδων είναι μάλλον περιορισμένες.

Βραχυπρόθεσμα (τουλάχιστον για την επόμενη εβδομάδα) θεωρούμε ότι η ευρύτερη περιοχή αντίστασης των 4.600 μονάδων δύσκολα θα ξεπεραστεί, καθώς η ανοδική κίνηση που βρίσκεται σε εξέλιξη αντιμετωπίζεται προς το παρόν ως βραχυχρόνια ανοδική αντίδραση.

Σε μεσοπρόθεσμο ορίζοντα, μετά τη ζώνη στήριξης των 4.330 – 4.240 μονάδων, η επόμενη ισχυρή αντίσταση εντοπίζεται στις 3.950 μονάδες, επισημαίνει η Εμπορική.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v