Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΚΑΕ: Αύξηση 16,2% στα κέρδη 06 ”βλέπει” η Marfin

Αύξηση της τάξης του 16,2% εκτιμά η Marfin-Egnatia (9/3) ότι θα καταγράψουν τα καθαρά κέρδη των ΚΑΕ στην χρήση του 2006 και θα διαμορφωθούν στα 44 εκατ. ευρώ. Προβλέπει ότι οι πωλήσεις των ΚΑΕ θα ενισχυθούν κατά 13,1% στα 295,7 εκατ. ευρώ, ενώ τα EBITDA θα διαμορφωθούν στα 65,2 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 12,4% σε σχέση με την προηγούμενη χρήση.

ΚΑΕ: Αύξηση 16,2% στα κέρδη 06 ”βλέπει” η Marfin
Αύξηση της τάξης του 16,2% εκτιμά η Marfin-Egnatia ότι θα καταγράψουν τα καθαρά κέρδη των ΚΑΕ στην χρήση του 2006 και θα διαμορφωθούν στα 44 εκατ. ευρώ.

Παράλληλα, στην έκθεσή της με ημερομηνία 9/3, προβλέπει ότι οι πωλήσεις των ΚΑΕ θα ενισχυθούν κατά 13,1% στα 295,7 εκατ. ευρώ, ενώ τα EBITDA θα διαμορφωθούν στα 65,2 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 12,4% σε σχέση με την προηγούμενη χρήση.

Η χρηματιστηριακή σημειώνει ότι τα μεγέθη του 2006 δεν είναι πλήρως συγκρίσιμα με αυτά της προηγούμενης χρήσης, λόγω της απορρόφησης της Links of London και της απώλειας της άδειας πώλησης αφορολόγητων καυσίμων.

Στους βραχυπρόθεσμους καταλύτες η Marfin-Egnatia περιλαμβάνει την ανακοίνωση του αναθεωρημένου επιχειρησιακού σχεδίου της Links of London, την έναρξη απ’ ευθείας πτήσεων Ελλάδας-Κίνας, που θα μπορούσαν να αυξήσουν τον τζίρο των ΚΑΕ ανά πελάτη και να διευρύνουν τις δραστηριότητες της εταιρείας στον συμβατικό λιανικό τομέα.

Στους μεσοπρόθεσμους καταλύτες, περιλαμβάνει τις εξελίξεις όσον αφορά την δικαστική απόφαση για ανάκληση της άδειας των ΚΑΕ για την πώληση αφορολόγητων καυσίμων.

Η Marfin-Egnatia διατηρεί τη σύσταση ”buy” για την μετοχή των ΚΑΕ, με τιμή στόχο στα 15,40 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι τα ΚΑΕ θα ανακοινώσουν τα αποτελέσματα για την χρήση του 2006 στις 15 Μαρτίου, μετά την λήξη της χρηματιστηριακής συνεδρίασης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v