Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: Κρίσιμα τα 22,34 ευρώ λέει η Fortius

Η ανοδική διάσπαση και διατήρηση του επιπέδου των 22,34 ευρώ θα επαναφέρει σε ανοδική τροχιά τη μετοχή του ΟΤΕ, η ”αδυναμία” κατοχύρωσής του θα την επαναφέρει προς τα 20 ευρώ διαπιστώνει η Fortius σε τεχνική ανάλυση με ημερομηνία 9 Μαρτίου.

ΟΤΕ: Κρίσιμα τα 22,34 ευρώ λέει η Fortius
Η ανοδική διάσπαση και διατήρηση του επιπέδου των 22,34 ευρώ θα επαναφέρει σε ανοδική τροχιά τη μετοχή του ΟΤΕ, ενώ η ”αδυναμία” κατοχύρωσής του θα την επαναφέρει προς τα 20 ευρώ διαπιστώνει η Fortius σε τεχνική ανάλυση με ημερομηνία 9 Μαρτίου.

Σημαντικά για την κρισιμότητα του εν λόγω επιπέδου είναι και τα στοιχεία που παίρνουμε από το Market Profile (CBOT Standard) της μετοχής, καθώς μεταξύ των 22,30 και των 22,60 ευρώ έχει πραγματοποιηθεί ο διόλου ευκαταφρόνητος όγκος των 14,8 εκατ. τεμαχίων.

Η διακράτηση του δεύτερου τόξου διόρθωσης (πυθμένας J), σύμφωνα με τα Fibonacci Αrcs, της ισχυρής ανοδικής κίνησης από τον πυθμένα Ο έως και τη κορυφή Ι (κέρδη 59%) είναι ίσως το πιο χαρακτηριστικό γεγονός στη διαγραμματική ανάλυση της μετοχής του ΟΤΕ αναφέρει η χρηματιστηριακή.

Εάν η μετοχή επανέλθει στις επόμενες συνεδριάσεις πάνω από τη neckline (22,34 ευρώ) του σχηματισμού Head and Shoulders VIB με αυξημένο όγκο συναλλαγών, θα χαρακτηρίσει την έντονη πτωτική πορεία των περασμένων εβδομάδων υγιή διορθωτική κίνηση της μεσοπρόθεσμης ανοδικής τάσης του Ιουνίου.

Σημειώνεται ότι η μετοχή του ΟΤΕ ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 8ης Μαρτίου με κέρδη της τάξεως του 2,34%, στα 21,9 ευρώ, πραγματοποιώντας την πέμπτη κατά σειρά ανοδική συνεδρίαση από την περιοχή των 20 ευρώ.

Ο όγκος των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 1,75 εκατ. τεμάχια ενώ το εύρος διακύμανσης βρέθηκε στο 3,27% (21,9 - 21,2 ευρώ).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v