Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

KAE: Στα 43 εκ. βλέπει τα κέρδη 06 η Proton (upd)

Στα 43 εκατ. ευρώ θα ανέλθουν τα καθαρά κέρδη των ΚΑΕ το 2006, ενώ οι πωλήσεις προβλέπεται να διαμορφωθούν στα 292,9 εκατ. ευρώ εκτιμά η Proton Χρηματιστηριακή σε έκθεσή της με ημερομηνία 9 Μαρτίου. Η χρηματιστηριακή σημειώνει οτι τα αποτελέσματα δεν είναι πλήρως συγκρίσιμα, σε ετήσια βάση, λόγω της πλήρους απορρόφησης της LoL καθώς και της απουσίας εσόδων από την πώληση αφορολόγητων καυσίμων.

KAE: Στα 43 εκ. βλέπει τα κέρδη 06 η Proton (upd)
Στα 43 εκατ. ευρώ θα ανέλθουν τα καθαρά κέρδη των ΚΑΕ το 2006, ενώ οι πωλήσεις προβλέπεται να διαμορφωθούν στα 292,9 εκατ. ευρώ εκτιμά η Proton Χρηματιστηριακή σε έκθεσή της με ημερομηνία 9 Μαρτίου.

Η Proton σημειώνει ότι τα αποτελέσματα δεν είναι πλήρως συγκρίσιμα, σε ετήσια βάση, λόγω της πλήρους απορρόφησης της Links of London καθώς και της απουσίας εσόδων από την πώληση αφορολόγητων καυσίμων.

Οι συγκλίνουσες εκτιμήσεις αναλυτών που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του Bloomberg προβλέπουν ότι τα καθαρά κέρδη θα προσεγγίσουν τα 44 εκατ. ευρώ και οι πωλήσεις τα 297,8 εκατ. ευρώ.



Όσον αφορά το δ’ τρίμηνο, η Proton προβλέπει αύξηση των ενοποιημένων πωλήσεων κατά 21,1% στα 75,5 εκατ. ευρώ, καθαρά κέρδη ύψους 7,1 εκατ. ευρώ, από 5,3 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο διάστημα του προηγούμενου έτους, και EBITDA αυξημένα κατά 23,1% στα 12,2 εκατ. ευρώ.

Τα ΚΑΕ ανακοινώνουν αποτελέσματα στις 15 Μαρτίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v