Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Eurobank Properties: Ελκυστική σε αυτά τα επίπεδα, λέει η Alpha

Η χρηματιστηριακή ξεχωρίζει από τα αποτελέσματα της Eurobank Properties την ανάκαμψη που παρατηρείται σε 8 από τα 70 περιουσιακά στοιχεία της ΕΥΠΡΟ, μετά από πέντε χρόνια συνεχόμενης υποχώρησης. Διατηρεί σύσταση outperform.

Eurobank Properties: Ελκυστική σε αυτά τα επίπεδα, λέει η Alpha

Ισχυρά χαρακτηρίζει τα αποτελέσματα β' τριμήνου της Eurobank Properties η Alpha Finance, σε έκθεσή της στην οποία διατηρεί σύσταση "outperform" και τιμή-στόχο στα 8,5 ευρώ. 

Η χρηματιστηριακή ξεχωρίζει από τα αποτελέσματα την ανάκαμψη που παρατηρείται σε 8 από τα 70 περιουσιακά στοιχεία της ΕΥΠΡΟ, μετά από πέντε χρόνια συνεχόμενης υποχώρησης. 

Παράλληλα, σημειώνει ότι τα έσοδα από ενοίκια ενισχύθηκαν κατά 28% σε ετήσια βάση, ενώ τα κέρδη επιβαρύνθηκαν από υψηλότερη φορολόγηση σε σχέση με τις προσδοκίες στο τρίμηνο. 

Η Alpha Finance υπογραμμίζει ότι η μετοχή είναι ελκυστική σε αυτά τα επίπεδα και ότι αναμένεται σύντομα να επανέλθει με αναθεωρημένες εκτιμήσεις.

Επίσης, σημειώνει ότι η καθαρή εσωτερική αξία (ΝΑV) της μετοχής διαμορφώνεται στα 8,20 ευρώ, ενώ η εταιρία έχει καθαρό ταμείο ύψους 100 εκατ. ευρώ. 

Υπογραμμίζει δε ότι έχει εκφράσει θετική άποψη για τη μετοχή από τον Ιανουάριο, περίοδος στην οποία ο τίτλος έχει υπεραποδόσει έναντι της αγοράς κατά 28% μέχρι σήμερα. 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v