Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Fourlis: Στα 19,2 ευρώ αυξάνει η Deutsche Bank

Σε αύξηση της τιμής-στόχου για τη μετοχή του Φουρλή στα 19,2 ευρώ, από 18,2 ευρώ προηγουμένως, προχώρησε με έκθεσή της στις 6/3 η Deutsche Bank, στην οποία διατηρεί τη σύσταση ”buy”. Ο διεθνής οίκος σημειώνει μεταξύ άλλων πως με βάση την ανάπτυξη που αναμένεται για τα επόμενα πέντε χρόνια θεωρεί ότι η μετοχή της εταιρίας παραμένει ελκυστική μακροπρόθεσμα.

Fourlis: Στα 19,2 ευρώ αυξάνει η Deutsche Bank
Σε αύξηση της τιμής-στόχου για τη μετοχή του Φουρλή στα 19,2 ευρώ, από 18,2 ευρώ προηγουμένως, προχώρησε με έκθεσή της στις 6/3 η Deutsche Bank, στην οποία διατηρεί τη σύσταση ”buy”.

Ο διεθνής οίκος αναφέρει ότι οι πολλαπλασιαστές για την αποτίμηση του Φουρλή για το διάστημα 2007-2008 φαίνονται ”απαιτητικοί”, ωστόσο με βάση την ανάπτυξη που αναμένεται για τα επόμενα πέντε χρόνια θεωρεί ότι η μετοχή της εταιρίας παραμένει ελκυστική μακροπρόθεσμα.

Η Deutsche Bank αναθεωρεί προς τα κάτω τις εκτιμήσεις της για τις χρήσεις 2007 και 2008. Συγκεκριμένα, μειώνει κατά 18% τις προβλέψεις της για τα EBITDA του 2007 και κατά 22% τις προβλέψεις για τα καθαρά κέρδη, σε σχέση με τις προηγούμενες εκτιμήσεις. Για το 2008 η μείωση είναι της τάξης του 10% περίπου και για τα δύο μεγέθη.

Η μετοχή του Φουρλή έκλεισε στα 16,70 ευρώ στη χρηματιστηριακή συνεδρίαση της Τρίτης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v