Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Kepler Cheuvreux: Οι τιμές-στόχοι για Μυτιληναίο και Μέτκα

Η δημιουργία πολύ ισχυρών ταμειακών ροών από τον Όμιλο (€140 – €150 εκ.) που αντιστοιχεί σε 10% της συνολικής αξίας της εταιρείας ή 20% FCF yield οδηγεί την KEPLER να χαρακτηρίσει τον Όμιλο "A GREEK CASH COW".

Kepler Cheuvreux: Οι τιμές-στόχοι για Μυτιληναίο και Μέτκα
Με σύσταση BUY και για τις δύο μετοχές (ΜΥΤΙΛ – ΜΕΤΚ) και με τιμή στόχο στα €8.00 για την ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ και €14.00 για τη ΜΕΤΚΑ, εγκαινιάζει την έναρξη κάλυψης του Ομίλου ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ η διεθνής εταιρεία ανάλυσης KEPLER CHEUVREUX.

Η δημιουργία πολύ ισχυρών ταμειακών ροών από τον Όμιλο (€140 – €150 εκ.) που αντιστοιχεί σε 10% της συνολικής αξίας της εταιρείας ή 20% FCF yield οδηγεί την KEPLER να χαρακτηρίσει τον Όμιλο "A GREEK CASH COW".

Συγκεκριμένα, όπως τονίζεται στην έκθεση της KEPLER η ανάκαμψη των τιμών του αλουμινίου, η ισχυροποίηση του δολαρίου, οι εξελίξεις στον ενεργειακό κλάδο και η σταθερά θετική πορεία της ΜΕΤΚΑ μεταφράζονται σε ισχυρές ροές που μειώνουν ταχύτατα το δανεισμό του Ομίλου και καθιστούν την τρέχουσα αποτίμηση ιδιαίτερα ελκυστική.

Πρόκειται για τον δεύτερο ξένο broker που ξεκίνησε την κάλυψη των δυο εισηγμένων, μέσα στην περίοδο ενός μήνα.

Σημειώνεται πως στις 7 Ιουλίου ξεκίνησε να καλύπτει τον Όμιλο η WOOD & COMPANY, εξειδικευμένη διεθνής εταιρεία ανάλυσης με ισχυρή παρουσία στις αναδυόμενες αγορές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v