Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μυτιληναίος: Κέρδη 8 εκατ. στο Q2 «βλέπει» η IBG

Τα αποτελέσματα β' τριμήνου αναμένεται να επιβεβαιώσουν τις θετικές προοπτικές της Μυτιληναίος για το σύνολο της φετινής χρήσης, σημειώνει η χρηματιστηριακή, επαναδιατυπώνοντας τη θετική της στάση για τη μετοχή. Στα 7,5 ευρώ ο στόχος.

Μυτιληναίος: Κέρδη 8 εκατ. στο Q2 «βλέπει» η IBG

Σημαντική αύξηση κερδών στα 8 εκατ. ευρώ, από 2 εκατ. ευρώ κατά την αντίστοιχη περυσινή περίοδο θα εμφανίσει η Μυτιληναίος, όπως προβλέπει η Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος, σε έκθεσή της στην οποία διατηρεί τιμή-στόχο στα 7,5 ευρώ και σύσταση buy. 

Η χρηματιστηριακή σημειώνει ότι παρά την εκτίμηση για μείωση των εσόδων στα 308 εκατ. ευρώ στο β' τρίμηνο, τα ΕΒΙΤDA σε επίπεδο ομίλου αναμένεται να παραμείνουν αμετάβλητα στα 52 εκατ. ευρώ ενώ τα καθαρά κέρδη αναμένεται να αυξηθούν λόγω χαμηλότερου χρηματοοικονομικού κόστους.

Η ΙBG προβλέπει σημαντική βελτίωση της απόδοσης για την Αλουμίνιον της Ελλάδος, ένα ακόμη καλό τρίμηνο από την Μέτκα, αλλά και μείωση εσόδων από τον κλάδο της ενέργειας. 

Τα αποτελέσματα β' τριμήνου αναμένεται να επιβεβαιώσουν τις θετικές προοπτικές για το σύνολο της φετινής χρήσης, σημειώνει η χρηματιστηριακή, επαναδιατυπώνοντας τη θετική της στάση για τη μετοχή.

Η Μυτιληναίος ανακοινώνει αποτελέσματα την Τετάρτη, 6 Αυγούστου, πριν το άνοιγμα της αγοράς.  

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v