Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΜΥΤΙΛ: Υψηλότερη τιμή από την P&K, ”overweight”

Σε αύξηση της τιμής-στόχου της Μυτιληναίος στα 35,2 ευρώ ανά μετοχή, από 27,1 ευρώ προηγουμένως, προχωρά με έκθεσή της στις 5/3 η P&K, διατηρώντας τη σύσταση ”overweight”. H P&K εκτιμά επίσης πως το outlook του ομίλου Μυτιληναίου παραμένει θετικό και ότι θα μπορούσαν να υπάρξουν θετικοί καταλύτες στη συνέχεια, σχετιζόμενοι κυρίως με την επέκταση στον ενεργειακό τομέα.

ΜΥΤΙΛ: Υψηλότερη τιμή από την P&K, ”overweight”
Σε αύξηση της τιμής-στόχου της Μυτιληναίος στα 35,2 ευρώ ανά μετοχή, από 27,1 ευρώ προηγουμένως, προχωρά με έκθεσή της στις 5/3 η P&K, διατηρώντας τη σύσταση ”overweight”.

Στην έκθεσή της η χρηματιστηριακή, αναφερόμενη στις συζητήσεις μεταξύ του ομίλου Μυτιληναίου και της Endesa για τη δημιουργία ενεργειακής θυγατρικής, σημειώνει ότι στην περίπτωση επιτυχούς έκβασης των συνομιλιών η Μυτιληναίος θα αυξήσει σημαντικά το μερίδιό της στην απελευθερωμένη εγχώρια αγορά ενέργειας, με μερίδιο που θα αγγίζει το 8% μέχρι τα τέλη του 2009.

H P&K εκτιμά επίσης πως το outlook του ομίλου Μυτιληναίου παραμένει θετικό και ότι θα μπορούσαν να υπάρξουν θετικοί καταλύτες στη συνέχεια, σχετιζόμενοι κυρίως με την επέκταση στον ενεργειακό τομέα, που θα μπορούσε να δικαιολογήσει περαιτέρω αναθεωρήσεις στην αποτίμηση.

Η μετοχή της Μυτιληναίος έκλεισε στα 31 ευρώ στη χρηματιστηριακή συνεδρίαση της Δευτέρας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v