Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΤΕ: Δυναμικό ξεκίνημα για Finansbank λέει η Citi

Δυναμικό ξεκίνημα στο 2007 πραγματοποίησε η Finansbank, όπως αναφέρει η Citigroup σε σχετική έκθεσή της με σημερινή (5/3) ημερομηνία για την Εθνική Τράπεζα, όπου διατηρεί σύσταση ”buy” και τιμή-στόχο στα 50 ευρώ. Στο 9,3 το Ρ/Ε της μετοχής με βάση τις εκτιμήσεις για κερδοφορία 2008.

ΕΤΕ: Δυναμικό ξεκίνημα για Finansbank λέει η Citi
Δυναμικό ξεκίνημα στο 2007 πραγματοποίησε η Finansbank, όπως αναφέρει η Citigroup σε σχετική έκθεσή της με σημερινή (5/3) ημερομηνία για την Εθνική Τράπεζα, όπου διατηρεί σύσταση ”buy” και τιμή-στόχο στα 50 ευρώ.

Όπως αναφέρει η Citigroup, έπειτα από συνάντηση με υψηλόβαθμα στελέχη της διοίκησης της Finansbank, διαπιστώνει ότι η τουρκική τράπεζα έχει μπει δυναμικά στο 2007 και διαφαίνεται μία ακόμη χρονιά ισχυρής ανάπτυξης στη λιανική τραπεζική. Σύμφωνα με τη Citi, η όποια άνοδος στα μερίδια αγοράς της τουρκικής τράπεζας μπορεί να οδηγήσει σε θετικές εκπλήξεις στην κερδοφορία της Εθνικής Τράπεζας.

Σύμφωνα με τη Citi, μετά το πρόσφατο ξεπούλημα, η μετοχή της Εθνικής Τράπεζας διαπραγματεύεται με Ρ/Ε 9,3 με βάση τις εκτιμήσεις για τα κέρδη ανά μετοχή του 2008. Ως εκ τούτου, διατηρεί σύσταση ”buy” και τιμή-στόχο στα 50 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v