Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Deutsche Bank για Φουρλή, Frigoglass, Μέτκα

Τις εκτιμήσεις της για τα αποτελέσματα 2006 των Φουρλή, Frigoglass και Μέτκα καταθέτει η Deutsche Bank σε εκθέσεις της με ημερομηνία 28 Φεβρουαρίου.

Η Deutsche Bank για Φουρλή, Frigoglass, Μέτκα
Τις εκτιμήσεις της για τα αποτελέσματα 2006 των Φουρλή, Frigoglass και Μέτκα καταθέτει η Deutsche Bank σε εκθέσεις της με ημερομηνία 28 Φεβρουαρίου.

Για τη μετοχή του Φουρλή, ο διεθνής οίκος διατηρεί σύσταση ”buy” με τιμή στόχο στα 18,2 ευρώ, για τη Frigoglass διατηρεί ”buy” με τιμή στόχο στα 21 ευρώ και για τη Μέτκα εμμένει στη σύσταση ”hold” με τιμή στόχο στα 10,5 ευρώ.

Ειδικότερα για την Φουρλής, η Deutsche Bank αναφέρει ότι ανακοίνωσε ισχυρά αποτελέσματα με θετική απόδοση και από τους τρεις επιχειρηματικούς τομείς όπου δραστηριοποιείται. Όπως αναφέρει η Deutsche Bank, θα αναθεωρήσει τη σύσταση και την τιμή στόχο μετά από συζήτηση με τη διοίκηση της εταιρίας.

Για τη Μέτκα, η Deutsche Bank τονίζει ότι το conference call του ομίλου Μυτιληναίου παρείχε μεικτές ειδήσεις. Στα θετικά που προκύπτουν, συγκαταλέγεται η παρουσίαση από τη διοίκηση του ομίλου μιας ισχυρών προοπτικών για τη Μέτκα, με το ανεκτέλεστο να ξεπερνά το 1 δισ. ευρώ εντός 15 μηνών.

Στα αρνητικά, η Deutsche Βαnk αναφέρει τη διοικητική προμήθεια 1,5% επί των πωλήσεων που θα επιβληθεί σε όλες τις θυγατρικές του ομίλου Μυτιληναίου, την οποία εκτιμά στα 7 εκατ. ευρώ για το 2007, αντιστοιχώντας σε ποσοστό 6-7% επί των ΕΒΙTDA της Mέτκα για το 2007.

Για τη Frigoglass, η Deutsche Bank αναφέρει ότι τα αποτελέσματα για το σύνολο της χρήσης 2006 εμφανίζονται μεικτά, με τα μεγέθη δ’ τριμήνου να μην επηρεάζει τις εκτιμήσεις της για την εταιρία, καθώς αποτελεί παραδοσιακά το πιο αδύναμο τρίμηνο για την εταιρία.

Η Deutsche Bank παραμένει θετική για την εταιρία, δεδομένου ότι οι προβλέψεις της για το 2007 συμπίπτουν με τo εύρος της καθοδήγησης της Frigoglass.



ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v