Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alpha Finance: Δύο αλλαγές στο Model portfolio

Σε πωλήσεις θέσεών της σε Μυτιληναίο και Σιδενόρ προχωρά η Alpha Finance από τις αρχές Μαρτίου, προκειμένου να αποκομίσει κάποια από τα ”εντυπωσιακά κέρδη”. Αναλυτικότερα, η χρηματιστηριακή περικόπτει την έκθεσή της στον Μυτιληναίο στο 3% από 6% και στη Σιδενόρ στο 2% από 5%, ενώ δεν προτίθεται να επανεπενδύσει την αποκομιζόμενη ρευστότητα, διαμορφώνοντας έτσι τον λόγο μετοχών προς ρευστό σε 84/16.

Alpha Finance: Δύο αλλαγές στο Model portfolio
Σε πωλήσεις θέσεών της σε Μυτιληναίο και Σιδενόρ προχωρά η Alpha Finance από τις αρχές Μαρτίου, προκειμένου να αποκομίσει κάποια από τα ”εντυπωσιακά κέρδη”. Αναλυτικότερα, η χρηματιστηριακή περικόπτει την έκθεσή της στον Μυτιληναίο στο 3% από 6% και στη Σιδενόρ στο 2% από 5%.

Ως μέρος της τακτικής της η Alpha Finance δεν προτίθεται να επανεπενδύσει την αποκομιζόμενη ρευστότητα, διαμορφώνοντας έτσι τον λόγο μετοχών προς ρευστό σε 84/16.

Όπως αναφέρει ακόμα η χρηματιστηριακή, η συνολική απόδοση για τον Φεβρουάριο έφτασε το -1,79% έναντι -4,34% του FT 140.

To model Portfolio της Alpha Finance περιλαμβάνει τις μετοχές (με βάση τη στάθμιση): Εθνική (12%), ΟΤΕ (10%), Intralot (7%), GEK (6%), T.T. (6%), Σαράντης (6%), Vivartia (5%), Frigoglass (4%), Motor Oil (4%), Tιτάν (4%), Forthnet (4%), Mυτιληναίος (3%), Ρόκας (3%), Πλαστικά Θράκης (3%), Folli Follie (2%), Σιδενόρ (2%) και Ιατρικό Αθηνών (2%).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v