Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alpha: Μείωση τιμής-στόχου στα 27,5 ευρώ από EFG

Σε μείωση της τιμής-στόχου για την Alpha Bank στα 27,5 από 28,5 ευρώ προχωρά η EFG Eurobank Securities, υποβαθμίζοντας παράλληλα τις προβλέψεις της για τα μεγέθη του ομίλου.

Alpha: Μείωση τιμής-στόχου στα 27,5 ευρώ από EFG
Σε μείωση της τιμής-στόχου για την Alpha Bank στα 27,5 από 28,5 ευρώ προχωρά η EFG Eurobank Securities, με έκθεσή της στις 2/3, υποβαθμίζοντας παράλληλα τις προβλέψεις της για τα μεγέθη του ομίλου.

Παρά την υποβάθμιση το περιθώριο ανόδου για την Alpha Bank, τονίζει η χρηματιστηριακή, είναι της τάξης του 25%, ενώ η σύσταση διατηρείται σε ”outperform”.

Σύμφωνα με τη Eurobank Sec., τα καθαρά κέρδη μετά από δικαιώματα μειοψηφίας (εξαιρουμένης της έκτακτης φορολογίας) ήταν χαμηλότερα κατά 5% των εκτιμήσεων της χρηματιστηριακής και κατά 3,2% χαμηλότερα των προβλέψεων των αναλυτών.

Σε γενικές γραμμές χαρακτηρίζει ”μικτά” τα αποτελέσματα, καθώς το χαμηλότερο λειτουργικό κόστος και οι προμήθειες αντιστάθμισαν την ”αδυναμία” στα καθαρά έσοδα από τόκους.

Η χρηματιστηριακή μειώνει κατά 6% τις προβλέψεις της για τα κέρδη ανά μετοχή του 2008 της Alpha Bank, στα 2 ευρώ από 2,13 ευρώ προηγουμένως.

Η μετοχή της Alpha Bank έκλεισε χθες στα 22 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v