Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

EFG: Ενδείξεις υπερπώλησης εντοπίζει η Fortius

Έντονο διαγραμματικό προβληματισμό προκαλεί η καθοδική κίνηση, που πραγματοποίησε η μετοχή της Eurobank κατά τη συνεδρίαση της 27ης Φεβρουαρίου, καθώς διέσπασε καθοδικά το μεσοπρόθεσμο ανοδικό κανάλι τάσης ELSJ μέσα στο οποίο ο τίτλος λάμβανε τιμές από τον Ιούνιο του 2006, αναφέρει σε σχετική τεχνική της ανάλυση η Fortius.

EFG: Ενδείξεις υπερπώλησης εντοπίζει η Fortius
Έντονο διαγραμματικό προβληματισμό προκαλεί η καθοδική κίνηση, που πραγματοποίησε η μετοχή της Eurobank κατά τη συνεδρίαση

της 27ης Φεβρουαρίου, καθώς διέσπασε καθοδικά το μεσοπρόθεσμο ανοδικό κανάλι τάσης ELSJ μέσα στο οποίο ο τίτλος λάμβανε τιμές από τον Ιούνιο του 2006, αναφέρει σε σχετική τεχνική της ανάλυση η Fortius.

Καθοδική διάσπαση είχαμε επίσης και στη neckline του σχηματισμού Head and Shoulders των τελευταίων εβδομάδων. Η βίαιη αυτή καθοδική διαφυγή και από τους δύο διαγραμματικούς σχηματισμούς είχε ως άμεσο επακόλουθο την χθεσινή πρώτη επαφή της μετοχής με τη στήριξη που παρέχει η ζώνη συναλλαγών μεταξύ της περιοχής των 37,52 ευρώ και του απλού κινητού μέσου των 100 ημερών, στα 28 ευρώ.

Η αδυναμία ή μη της μετοχής να διατηρηθεί στις επόμενες συνεδριάσεις κοντά στην εν λόγω ζώνη στήριξης θα καθορίσει και τη βραχυχρόνια πορεία της. Τεχνικά, το επόμενο σημείο στήριξης μετά τα 27,52 ευρώ οριοθετείται στα 26,06 ευρώ ενώ αντιθέτως τα σημεία αντίστασης βρίσκονται στα 28,86 ευρώ και στα 29,2 ευρώ (κάτω γραμμή καναλιού EL).

Τέλος σε εμφανή υπερπουλημένα επίπεδα κινείται ο αργός στοχαστικός ταλαντωτής χωρίς όμως να έχει δώσει ακόμα σαφής ενδείξεις αγοράς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v