Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: ”Buy” στα 31,7 ευρώ από Marfin-Egnatia

Τη σύσταση ”buy” με τιμή στόχο στα 31,7 ευρώ επαναδιατυπώνει η Marfin-Egnatia για τη μετοχή της Intralot σε έκθεσή της με σημερινή ημερομηνία, όπου επισημαίνει ότι η Τουρκία πάει σε νέο διαγωνισμό για το Πάμε Στοίχημα, σε μια διαδικασία όμως που δεν αναμένεται να ολοκληρωθεί πριν το Σεπτέμβριο του 2008.

Intralot: ”Buy” στα 31,7 ευρώ από Marfin-Egnatia
Τη σύσταση ”buy” με τιμή στόχο στα 31,7 ευρώ επαναδιατυπώνει η Marfin-Egnatia για τη μετοχή της Intralot σε έκθεσή της με σημερινή ημερομηνία, όπου επισημαίνει την άρση της αβεβαιότητας για την άδεια στην Τουρκία.

Όπως επισημαίνει η Marfin-Egnatia, η έγκριση της νέας νομοθεσίας από την τουρκική Βουλή απομακρύνει τα νομικά εμπόδια για τη διαχείριση του τουρκικού Στοιχήματος και διασφαλίζει τη συνέχιση της διαχείρισης του παιχνιδιού Iddaa (το τουρκικό Πάμε Στοίχημα) από την θυγατρική Inteltek έως ότου η Spor Toto προχωρήσει σε νέο διαγωνισμό.

Σύμφωνα με τη χρηματιστηριακή, η εξέλιξη αυτή άρει την μεσοπρόθεσμη αβεβαιότητα για το τουρκικό Στοίχημα. Παράλληλα, η ανακοίνωση του νικητή ενός νέου διαγωνισμού ενδέχεται να χρειαστεί χρόνια. Όπως αναφέρει, η διαδικασία δεν αναμένεται να ολοκληρωθεί πριν το Σεπτέμβριο του 2008 και ο νικητής θα ξεκινήσει διαδικασίες το νωρίτερο στο α’ τρίμηνο του 2009. Μέχρι τότε, η Inteltek θα διαχειρίζεται το παιχνίδι, επισημαίνει η Marfin.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v