Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΧΑΕ: Αύξηση τιμής - στόχου από Citigroup, ”sell”

Στα 13,8 ευρώ, από 11,5 ευρώ πριν αυξάνει την τιμή – στόχο για τη μετοχή της ΕΧΑΕ η Citigroup σε έκθεση (16/02) με τίτλο ”Despite strong results and market momentum, valuation still unjustified”, διατηρώντας παράλληλα τη σύσταση ”sell”. Aναφέρει ότι τόσο η επιστροφή κεφαλαίου όσο και το ύψος του μερίσματος αποτελούν καλά νέα αλλά δεν επαρκούν ώστε να δικαιολογούν τη σημαντική υπεραπόδοση της μετοχής της ΕΧΑΕ.

ΕΧΑΕ: Αύξηση τιμής - στόχου από Citigroup, ”sell”
Στα 13,8 ευρώ, από 11,5 ευρώ πριν αυξάνει την τιμή – στόχο για τη μετοχή της ΕΧΑΕ η Citigroup σε έκθεση (16/02) με τίτλο ”Despite strong results and market momentum, valuation still unjustified”, διατηρώντας παράλληλα τη σύσταση ”sell”.

Η Citigroup αναφέρει ότι τόσο η επιστροφή κεφαλαίου όσο και το ύψος του μερίσματος αποτελούν καλά νέα αλλά δεν επαρκούν ώστε να δικαιολογούν τη σημαντική υπεραπόδοση της μετοχής της ΕΧΑΕ.

Ο διεθνής οίκος θεωρεί ακριβή την αποτίμηση της ΕΧΑΕ καθώς βάσει των εκτιμώμενων κερδών 2008 το P/E διαμορφώνεται στο 20 έναντι 15 έως 18 των ανταγωνιστικών εταιριών.

Η μετοχή της ΕΧΑΕ ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 16ης Φεβρουαρίου στα 17,88 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v