Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

3Ε: Αύξηση τιμής στόχου στα 30 € από Marfin

Σε ανοδική αναθεώρηση της τιμής στόχου για τη μετοχή της 3Ε έως τα 30 ευρώ προχώρησε η Marfin - Εγνατία σε έκθεσή της με ημερομηνία 15 Φεβρουαρίου, διατηρώντας τη σύσταση ”Hold” λόγω της ”ισχυρής ανόδου του τίτλου”. Όπως επισημαίνει, η 3Ε διαπραγματεύεται προς το παρόν με premium 7% έναντι των ανταγωνιστών της σε όρους P/E.

3Ε: Αύξηση τιμής στόχου στα 30 € από Marfin
Σε ανοδική αναθεώρηση της τιμής στόχου για τη μετοχή της 3Ε έως τα 30 ευρώ προχώρησε η Marfin - Εγνατία σε έκθεσή της με ημερομηνία 15 Φεβρουαρίου, διατηρώντας τη σύσταση ”Hold” λόγω της ”ισχυρής ανόδου του τίτλου”.

Η αύξηση στην τιμή- στόχο ήταν της τάξης του 10% ενώ η μετοχή της 3Ε ξεκίνησε την συνεδρίαση της Παρασκευής στα 31,1 ευρώ.

Στο πάνω μέρος των προσδοκιών βράθηκαν τα αποτελέσματα έτους της εταιρίας παρατηρεί η χρηματιστηριακή, ενώ υπογραμμίζει πως η εταιρία συνέχισε να υπεραποδίδει των ανταγωνιστών της και να ”ελαφραίνει” την πίεση από τα κόστη.



Όπως επισημαίνει η χρηματιστηριακή, η 3Ε διαπραγματεύεται προς το παρόν με premium 7% έναντι των ανταγωνιστών της σε όρους P/E.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v