Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΕΗ: Νέα μείωση τιμής- στόχου από Morgan Stanley

Στα 15 ευρώ, από 16 ευρώ πριν, περικόπτει την τιμή–στόχο για τη μετοχή της ΔΕΗ η Morgan Stanley σε έκθεσή της (14/2) με τίτλο ”Sacrifices for everyone especially shareholders”. Οι αποτιμήσεις της ΔΕΗ χαρακτηρίζονται τεντωμένες από τον διεθνή οίκο ο οποίος κρίνει περιορισμένο το ενδεχόμενο περικοπής των δαπανών.

ΔΕΗ: Νέα μείωση τιμής- στόχου από Morgan Stanley
Στα 15 ευρώ, από 16 ευρώ πριν, περικόπτει την τιμή–στόχο για τη μετοχή της ΔΕΗ η Morgan Stanley σε έκθεσή της (14/2) με τίτλο ”Sacrifices for everyone especially shareholders”, διατηρώντας παράλληλα τη σύσταση ”underweight”.

Οι αποτιμήσεις της ΔΕΗ χαρακτηρίζονται τεντωμένες από τον διεθνή οίκο ο οποίος κρίνει περιορισμένο το ενδεχόμενο περικοπής των δαπανών. Παράλληλα, υποβαθμίζει τις εκτιμήσεις για τα EPS της Επιχείρησης σε 0,63 το 2007 και σε 0,73 το 2008.

Μάλιστα, βάσει του χειρότερου σεναρίου (bear case) για την Eπιχείρηση, η Morgan Stanley προχωρά μέχρι του σημείου να θεωρήσει την αξία της ΔΕΗ... μηδενική, θέτοντας ως τιμή-στόχο τα 0 ευρώ(!), καθώς θεωρεί ότι η ΔΕΗ δεν διαθέτει περιθώρια αναδιάρθρωσης ή αύξησης των τιμολογίων.

Η μετοχή της ΔΕΗ ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 14ης Φεβρουαρίου στα 22,1 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v