Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Jumbo: Θετική υποδοχή μεγεθών από τις ΑΧΕ

Ευνοικά υποδέχθηκαν οι χρηματιστηριακές τα αποτελέσματα του α΄ οικονομικού εξαμήνου της Jumbo τονίζοντας ότι θα προχωρήσουν σε ανοδικές αναθεωρήσεις των εκτιμήσεων για την εισηγμένη. Πως σχολιάζουν HSBC, Marfin-Egnatia, P&K, Proton, Eurobank Sec.

Jumbo: Θετική υποδοχή μεγεθών από τις ΑΧΕ
Ευνοικά υποδέχθηκαν οι χρηματιστηριακές τα αποτελέσματα του α΄ οικονομικού εξαμήνου της Jumbo τονίζοντας ότι θα προχωρήσουν σε ανοδικές αναθεωρήσεις των εκτιμήσεων για την εισηγμένη.

Ειδικότερα η HSBC σε ξεχωριστή ανάλυση τονίζει ότι η Jumbo ενίσχυσε την ηγετική θέση της στην αγορά, διατήρησε τη δυναμική της επεκτείνοντας παράλληλα τα προιόντα της.

Η χρηματιστηριακή διατηρεί την θεωρητική τιμή - στόχο των 19 ευρώ και τη σύσταση ”overweight”.

Υψηλότερα των εκτιμήσεων χαρακτηρίζει τα αποτελέσματα της Jumbo η Marfin-Egnatia, τονίζοντας ότι θα προχωρήσει σύντομα σε ανοδική αναθεώρηση των εκτιμήσεων της.

Από την πλευρά της η P&Κ παραμένει θετική για την εταιρία λόγω της ηγετικής θέσης που κατέχει στην αγορά, των προοπτικών ανάπτυξης αλλά και της αποτελεσματικής διοίκησης.

Παράλληλα υπογραμμίζει ότι θα προχωρήσει σε νέες υψηλότερες εκτιμήσεις για τα μεγέθη της εισηγμένης.

Ανάλογα σχόλια πραγματοποιεί και η Proton τονίζοντας ότι τόσο τα κέρδη όσο και τα EBITDA του β΄ οικονομικού τριμήνου κινήθηκαν υψηλότερα των προσδοκιών της.

Η Eurobank Sec αναφέρει ότι τα αποτελέσματα της Jumbo ήταν θετικά, με την εταιρία να διατηρεί το αναπτυξιακό προφίλ παρά την πρόσκαιρη επιβράδυνση στην επέκταση του δικτύου της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v