Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

UBS:Διεθνής διάκριση για τμήμα ανάλυσης -Διόρθωση

Την πρώτη θέση στην αξιολόγηση του περιοδικού Institutional Investor All Europe Research Team κατέλαβε για έκτο συνεχόμενο έτος το τμήμα ανάλυσης της UBS. Σε επίπεδο αναλυτών, το υψηλότερο ποσοστό ψήφων για την κάλυψη της ελληνικής αγοράς κατέλαβε για τρίτο συνεχόμενο έτος ο -αποχωρήσας πλέον- αναλυτής της UBS, Στέργιος Σουγιουτζόγλου.

UBS:Διεθνής διάκριση για τμήμα ανάλυσης -Διόρθωση
Την πρώτη θέση στην αξιολόγηση του περιοδικού Institutional Investor All Europe Research Team κατέλαβε για έκτο συνεχόμενο έτος το τμήμα ανάλυσης της UBS.

Η UBS κατέλαβε την πρώτη θέση με 37 τομείς κάλυψης στις πρώτες θέσεις της σχετικής κλίμακας, 9 περισσότερους από τη δεύτερη Citi. Ο ελβετικός οίκος ήλθε πρώτος σε 11 τομείς κάλυψης.

Στην τρίτη θέση επανήλθε η Merrill Lynch ενώ τέταρτη κατατάχθηκε η Credit Suisse και στην πέμπτη θέση η Deutsche Bank.

Σε επίπεδο αναλυτών, το υψηλότερο ποσοστό ψήφων για την κάλυψη της ελληνικής αγοράς κατέλαβε για τρίτο συνεχόμενο έτος ο αναλυτής της UBS, Στέργιος Σουγιουτζόγλου, ενώ ακολούθησε ο αναλυτής της Citigroup, Λάμπρος Παπαδόπουλος.

* Εκ παραδρομής στο χθεσινό άρθρο του euro2day.gr αποδόσαμε στον Στ. Σουγιουτζόγλου τον χαρακτηρισμό ”αποχωρήσας”. Ο κ. Σουγιουτζόγλου παραμένει στην UBS, ενώ, αντιθέτως, αποχώρησε ο κ. Δ. Σπανοδήμος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v