Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΧΑ: Αγώνας δρόμου για εισαγωγές των «Ανεμος»-Algae

Να γίνουν γρήγορα πραγματικότητα οι πρώτες εισαγωγές εταιρειών προσπαθούν ΧΑ και ΕΚ. Στην Αθήνα υψηλόβαθμα στελέχη των JP Morgan και της Morgan Stanley.

ΧΑ: Αγώνας δρόμου για εισαγωγές των «Ανεμος»-Algae
Στις αρχές του επόμενου μήνα αναμένεται στην Αθήνα ο ceo της JP Morgan J. Dimon ο οποίος πέραν της συνάντησής του με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, έχει προγραμματίσει επαφές με Έλληνες τραπεζίτες και άλλους επιχειρηματίες.

Νωρίτερα, και συγκεκριμένα την Παρασκευή θα είναι στην Αθήνα ο επικεφαλής του investment banking της Morgan Stanley, Max Mesny, καλεσμένος στο συνέδριο της ΕΧΑΕ.

Στο μεταξύ, Χρηματιστήριο και ΕΚ έχουν επιδοθεί σε «αγώνα δρόμου» προκειμένου εντός του επόμενου δεκαημέρου να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες έγκρισης τόσο της αύξησης κεφαλαίου της Lamda Development όσο και της εισαγωγής στην ΕΝ.Α ΣΤ.ΕΠ της Algae Farms. Η έτερη αναμενόμενη εισαγωγή, στην Κύρια Αγορά του ΧΑ, αυτής της «Ελληνική Τεχνοδομική Άνεμος» έχει προγραμματισθεί για το α΄δεκαπενθήμερο του Ιουλίου.

Aξίζει ιδιαίτερης αναφοράς, πάντως, η χθεσινή επισήμανση του διευθύνοντος συμβούλου του ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών Σωκράτη Λαζαρίδη περί αναγκαιότητας φορολογικής σταθερότητας, αλλά και φορολογικών κινήτρων, ειδικά στις περιπτώσεις νέων εκδόσεων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v