Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

EFG: Στα 32 ευρώ αυξάνει την τιμή η Citigroup

Στα 32 ευρώ, από 30 ευρώ πριν, ενισχύει την τιμή–στόχο για τη μετοχή της Eurobank η Citigroup σε έκθεσή της (08/02), υποβαθμίζοντας παράλληλα τη σύσταση σε ”hold”. Απο την πλευρά της η Deutsche Bank διατηρεί την τιμή-στόχο των 37 ευρώ και τη σύσταση ”buy”, χαρακτηρίζοντας τα κέρδη του δ΄ τριμήνου χαμηλότερα των προβλέψεων.

EFG: Στα 32 ευρώ αυξάνει την τιμή η Citigroup
Στα 32 ευρώ, από 30 ευρώ πριν, ενισχύει την τιμή–στόχο για τη μετοχή της Eurobank η Citigroup σε έκθεσή της (08/02), υποβαθμίζοντας παράλληλα τη σύσταση σε ”hold”, από ”buy”.

O διεθνής οίκος χαρακτηρίζει ανάμικτα τα αποτελέσματα του δ΄ τριμήνου της Eurobank, υπογραμμίζοντας πως τα καθαρά έσοδα από τόκους κινήθηκαν χαμηλότερα των εκτιμήσεων, ενώ αντίθετα τα κόστη διαμορφώθηκαν υψηλότερα των προβλέψεων.

Παράλληλα αναφέρει πως αν και προχώρησε σε αύξηση της τιμής–στόχου διακρίνει περιορισμένο περιθώριο ανόδου για τη μετοχή της εισηγμένης.

Αναφορικά με τους στόχους που έχει η διοίκηση της τράπεζας επισημαίνει ότι η πρόβλεψη για μέση ετήσια αύξηση των καθαρών κερδών κατά 22% την περίοδο 2007-09 είναι ανάλογη των εκτιμήσεών της.

Η Deutsche Bank επαναδιατυπώνει την τιμή–στόχο των 37 ευρώ και τη σύσταση ”buy”, επισημαίνοντας ότι τα καθαρά κέρδη δ΄ τριμήνου διαμορφώθηκαν χαμηλότερα των εκτιμήσεων.

Ο διεθνής οίκος επαναλαμβάνει ότι η Eurobank παραμένει η κορυφαία επιλογή του στην Ελλάδα, εκτιμά ότι οι νέοι στόχοι της διοίκησης είναι συντηρητικοί, ενώ αναβαθμίζει υψηλότερα τις προβλέψεις για τα EPS του 2007 και 2008, στα 2,12 και 2,64 ευρώ αντίστοιχα.

Η μετοχή της Eurobank ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 8ης Φεβρουαρίου στα 30,3 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v