Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΚΥΠΡ: Αύξηση τιμής-στόχου από Eurobank Sec.

Σε αύξηση της τιμής-στόχου για τη μετοχή της Τράπεζας Κύπρου, στα 13,80 ευρώ από 10,40 ευρώ προηγουμένως, προχωρά με έκθεσή της στις 8/2 η Eurobank Securities, με αφορμή την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων και του επιχειρηματικού σχεδίου της τράπεζας. Στην έκθεσή της διατηρεί τη σύσταση ”outperform”.

ΚΥΠΡ: Αύξηση τιμής-στόχου από Eurobank Sec.
Σε αύξηση της τιμής-στόχου για την μετοχή της Τράπεζας Κύπρου, στα 13,80 ευρώ από 10,40 ευρώ προηγουμένως, προχωρά με έκθεσή της στις 8/2 η Eurobank Securities, με αφορμή την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων και του επιχειρηματικού σχεδίου της τράπεζας. Στην έκθεσή της διατηρεί τη σύσταση ”outperform”.

Η μετοχή της Τράπεζας Κύπρου ”έκλεισε” στα 12,16 ευρώ στην προηγούμενη συνεδρίαση.

Μετά τη δημοσιοποίηση του επιχειρηματικού σχεδίου της κυπριακής τράπεζας και τις προβλέψεις της για τα αποτελέσματα του 2007, η Eurobank Securities προχωρά σε αναθεώρηση των προβλέψεών της για τα κέρδη ανά μετοχή της Τράπεζας Κύπρου, κατά 16,6% για το 2007, στα 0,70 ευρώ και κατά 16,9% για το 2008, στα 0,83 ευρώ ανά μετοχή.

Η Eurobank Securities χαρακτηρίζει φιλόδοξο το επιχειρηματικό σχέδιο της Τράπεζας Κύπρου και τους στόχους της για το 2007, τονίζοντας ότι οι προβλέψεις της τράπεζας για τα κέρδη της περιόδου 2007-2009 καθώς και τα εκτιμώμενα καθαρά κέρδη του 2007 ξεπερνούν τις προηγούμενες προβλέψεις της χρηματιστηριακής.

Σημειώνει ότι αν και αναγνωρίζει τους θετικούς μεσοπρόθεσμους καταλύτες (απελευθέρωση της αγοράς και ωρίμανση του δικτύου), εκτιμά ότι οι υποθέσεις που βρίσκονται πίσω από τις προβλέψεις της τράπεζας είναι σχετικά φιλόδοξες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v