Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

OTE: Εκτός της σούπερ buy List της Goldman Sachs

Τη μετοχή του ΟΤΕ αφαιρεί από την λίστα της με τις ”απαραίτητες” προτάσεις αγοράς η Goldman Sachs, όπως αναφέρει στο European Morning Summary (08/02), ενώ συνεχίζει να δίνει σύσταση ”buy” για τη μετοχή του Οργανισμού.

OTE: Εκτός της σούπερ buy List της Goldman Sachs
Τη μετοχή του ΟΤΕ αφαιρεί από την ”Conviction Buy List” η Goldman Sachs, όπως αναφέρει στο European Morning Summary (08/02), τοποθετώντας παράλληλα τη μετοχή της KPN.

Ωστόσο διατηρεί την τιμή – στόχο των 26,77 ευρώ και τη σύσταση ”buy” υπογραμμίζοντας ότι από την 1η Μαρτίου 2006 που τον συμπεριέλαβε στη συγκεκριμένη λίστα η μετοχή του Οργανισμού έχει ενισχυθεί κατά 28,6%. Κατά τους τελευταίους 12 μήνες, ο ΟΤΕ έχει ενισχυθεί κατά 21,8% έναντι του 16,3% που έχει αυξηθεί ο FTSE World Europe.

Ο διεθνής οίκος αναφέρει ότι εξακολουθεί να αναμένει ενδιαφέρον από στρατηγικούς επενδυτές για το ποσοστό που κατέχει η κυβέρνηση, ωστόσο σημειώνει ότι υπάρχει αβεβαιότητα για το αν, πόσο γρήγορα και με πιο τρόπο θα προχωρήσει η υπόθεση.

Επιπλέον, αν ο Οργανισμός ακολουθήσει μια συγκριτικά συντηρητική γραμμή όσον αφορά το outlook στην επόμενη εκδήλωση για τους επενδυτές, τότε το momentum των κερδών ίσως μετριαστεί, αναφέρι ο οίκος.

Η μετοχή του ΟΤΕ ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 7ης Φεβρουαρίου στα 22,32 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v