Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Lamda Detergent: Κάλυψη από Deutsche Bank

Κάλυψη της Lamda Detergent με τιμή-στόχο 9,4 ευρώ ανά μετοχή και σύσταση ”buy” ξεκινά με έκθεσή της στις 8/2/2007 η Deutsche Bank. Ο οίκος κάνει λόγο για σημαντικό upside potential της τάξης του 34% (συμπεριλαμβανομένης της μερισματικής απόδοσης).

Lamda Detergent: Κάλυψη από Deutsche Bank
Κάλυψη της Lamda Detergent με τιμή-στόχο 9,4 ευρώ ανά μετοχή και σύσταση ”buy” ξεκινά με έκθεσή της στις 8/2/2007 η Deutsche Bank.

Ο οίκος κάνει λόγο για σημαντικό upside potential της τάξης του 34% (συμπεριλαμβανομένης της μερισματικής απόδοσης). Κατά την εκτίμησή του υπάρχουν δύο βασικά σενάρια. Σύμφωνα με το πρώτο, η Νεοχημική θα επιδιώξει την πλήρη ενοποίηση της Lamda, ενώ σύμφωνα με το δεύτερο η Νεοχημική θα πουλήσει τη συμμετοχή της του 34% σε μεγαλύτερο όμιλο, επιθυμώντας την επέκταση στην περιοχή.

Κατά την Deutsche Bank, οι αναδυόμενες ευρωπαϊκές αγορές θα δώσουν τη δυνατότητα στη Lamda Detergent να καταφέρει EBITDA και μέση ετήσια αύξηση κερδών ανά μετοχή υπεράνω του 30% στο διάστημα 2005- 2010.

Παράλληλα με χθεσινή έκθεσή της η Alpha Finance ξεκινά και αυτή την κάλυψη της Lamda Detergent θέτοντας ως τιμή στόχο τα 9,3 ευρώ με τη σύσταση ”outperform”.



ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v