Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Citigroup: Τα 6 top picks από την ελληνική αγορά

Τις κορυφαίες επιλογές της από την ελληνική χρηματιστηριακή αγορά αναφέρει η Citigroup στην έκθεση ”Greek Filter” με σημερινή ημερομηνία (7/2). Jumbo, Φουρλής, Τιτάνας, Motor Oil, Eurobank Properties και EFG Eurobank συγκαταλέγονται στα top picks του διεθνούς οίκου.

Citigroup: Τα 6 top picks από την ελληνική αγορά
Τις κορυφαίες επιλογές της από την ελληνική χρηματιστηριακή αγορά αναφέρει η Citigroup στην έκθεση ”Greek Filter” με σημερινή ημερομηνία (7/2).

Στα top picks της τράπεζας, για τα οποία δίνει και συστάσεις ”buy” περιλαμβάνονται οι μετοχές των Jumbo (με τιμή-στόχο στα 17,3 ευρώ), Φουρλή (με τιμή-στόχο στα 17,2 ευρώ), Τιτάνα (με τιμή-στόχο στα 47,5 ευρώ), Motor Oil (με τιμή-στόχο στα 25 ευρώ), Eurobank Properties (με τιμή-στόχο στα 17 ευρώ) και EFG Eurobank (με τιμή-στόχο στα 30 ευρώ).

Η Citigroup επισημαίνει επίσης ότι διακόπτει κάλυψη στη μετοχή της Γερμανός, μετά την ανακοίνωση της Cosmote ότι έπειτα από την επιτυχημένη εξαγορά των μετοχών από τη θυγατρική Cosmoholding Cyprus θα προχωρήσει σε απόσυρση της μετοχής από το χρηματιστήριο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v