Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΧΑΕ: Επίσκεψη του Σ. Καπράλου στην Κύπρο

Ο πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αθηνών κ. Σπύρος Καπράλος πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη στην Κύπρο προσκεκλημένος από τον Επιχειρηματικό Σύνδεσμο Κύπρου - Ελλάδος.

ΕΧΑΕ: Επίσκεψη του Σ. Καπράλου στην Κύπρο
Ο πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αθηνών κ. Σπύρος Καπράλος πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη στην Κύπρο προσκεκλημένος από τον Επιχειρηματικό Σύνδεσμο Κύπρου - Ελλάδος.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο πρέσβης της Ελλάδος στην Κύπρο, κ. Δ. Ράλλης, παρέθεσε χθες, 5 Φεβρουαρίου 2007, δείπνο προς τιμήν του κ. Σ. Καπράλου, στο οποίο παραβρέθηκαν ο υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού της Κύπρου, κ. Α. Μιχαηλίδης, οι πρόεδροι του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου και της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς της Κύπρου, κ. Α. Κλεάνθους και Γ. Χαραλάμπους, καθώς και ο γενικός διευθυντής του υπουργείου Οικονομικών της Κύπρου, κ. Χ. Πατσαλίδης, πρόεδροι και διευθύνοντες σύμβουλοι κυπριακών τραπεζών και εισηγμένων εταιριών.

Εξάλλου, στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο κ. Σ. Καπράλος συνοδευόμενος από τον γενικό διευθυντή του ΧΑΚ, κ. Ν. Μεταξά, πραγματοποίησε σήμερα, 6 Φεβρουαρίου 2007, συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών της Κύπρου κ. Μ. Σαρρή και συζήτησε θέματα που αφορούν στη λειτουργία της Κοινής Πλατφόρμας, στις διεθνείς εξελίξεις στον τομέα των χρηματιστηρίων, καθώς και στην κοινή προσπάθεια που κάνουν τα Χρηματιστήρια Αθηνών και Κύπρου για συνεργασία με το Χρηματιστήριο της Σόφιας.

Επίσης, παρουσία του προέδρου και του γενικού διευθυντή του ΧΑΚ, κ. Α. Κλεάνθους και Ν. Μεταξά, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον πρέσβη της Βουλγαρίας στην Κύπρο, κ. P. Vodenski.

Το μεσημέρι ο κ. Σ. Καπράλος ήταν βασικός ομιλητής σε επίσημο γεύμα που οργάνωσε ο Επιχειρηματικός Σύνδεσμος Κύπρου - Ελλάδος σε συνεργασία με το ΚΕΒΕ.

Ο κ. Σ. Καπράλος στην ομιλία του αναφέρθηκε στις μεταρρυθμίσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στο Χρηματιστήριο της Αθήνας και το πόσο έχουν ωφελήσει την Ελληνική Κεφαλαιαγορά, στις εξελίξεις που διαδραματίζονται στα διεθνή Χρηματιστήρια, καθώς και στα οφέλη που έχουν προκύψει από την επιτυχημένη λειτουργία της Κοινής Πλατφόρμας και το πώς αυτή μπορεί να εξελιχθεί σε μία Πλατφόρμα που θα ενώσει τα Χρηματιστήρια της νοτιοανατολικής Ευρώπης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v