Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανήσυχος για τη Σοφοκλέους ο Αλογοσκούφης

Προειδοποίηση προς τους επενδυτές της Σοφοκλέους απηύθυνε ο κ. Γ. Αλογοσκούφης, δηλώνοντας ότι ορισμένα φαινόμενα τον ανησυχούν. Στην εκπομπή της ΝΕΤ ”Προσκήνιο” σημείωσε ”βλέπω διασπορά φημών”, ενώ τόνισε ότι δεν θα υπάρξει καμία απόφαση για το Ταχ. Ταμιευτήριο, μέσα στους επόμενους δύο μήνες.

Ανήσυχος για τη Σοφοκλέους ο Αλογοσκούφης
Προειδοποίηση προς τους επενδυτές της Σοφοκλέους απηύθυνε ο κ. Γ. Αλογοσκούφης δηλώνοντας ότι ”ορισμένα φαινόμενα με ανησυχούν”.

Με δηλώσεις του στην εκπομπή της ΝΕΤ ”Προσκήνιο” σημείωσε ότι το Χ.Α. λειτουργεί αυτόνομα, υπάρχουν εποπτικοί μηχανισμοί, η κυβέρνηση παρακολουθεί και δεν παρεμβαίνει και μέσω της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς φροντίζει για την εφαρμογή των νόμων.

Ορισμένα φαινόμενα όμως με ανησυχούν, βλέπω διασπορά φημών και θέλω να πω στους επενδυτές, προσέξτε αυτά που κυκλοφορούν, δεν σημαίνει ότι πάντα είναι έγκυρα”, σημείωσε ο υπουργός Οικονομίας.

Ερωτηθείς σχετικά με την προοπτική διάθεσης νέου πακέτου μετοχών του Τ.Τ., ο υπουργός Οικονομίας σημείωσε ότι ”δεν επίκειται καμία απόφαση της κυβέρνησης μέσα στους επόμενους δύο μήνες”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v