Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εμπορική: Κρίσιμο τεστ οι 4.800 για την πορεία ΧΑ

Στην ευρύτερη περιοχή των 4.800 μονάδων θα κριθεί η δυναμική της αγοράς, επισημαίνει η Εμπορική Τράπεζα σε τεχνική ανάλυση (02/02), επισημαίνοντας ότι διατηρείται η ανοδική κατεύθυνση στον Γ.Δ. ο οποίος κατέγραψε νέο υψηλό εξαετίας. Αν ξεπεραστούν με αυξημένες συναλλαγές οι 4.800 μονάδες είναι πιθανό να σημειωθεί αυτροφοδότηση της ανοδικής τάσης με κατεύθυνση τις 5.000 μονάδες.

Εμπορική: Κρίσιμο τεστ οι 4.800 για την πορεία ΧΑ
Στην ευρύτερη περιοχή των 4.800 μονάδων θα κριθεί η δυναμική της αγοράς, επισημαίνει η Εμπορική Τράπεζα σε τεχνική ανάλυση (02/02), επισημαίνοντας ότι διατηρείται η ανοδική κατεύθυνση στον Γ.Δ. ο οποίος κατέγραψε νέο υψηλό εξαετίας.

Ωστόσο προβληματίζει το γεγονός ότι η πλειοψηφία των δεικτοβαρών μετοχών εμφανίζει βραχυπρόθεσμα αδυναμία επιτάχυνσης της ανοδικής τάσης.

Αν ξεπεραστούν με αυξημένες συναλλαγές οι 4.800 μονάδες είναι πιθανό να σημειωθεί αυτροφοδότηση της ανοδικής τάσης με κατεύθυνση τις 5.000 μονάδες (η επόμενη μακροχρόνια ισχυρή αντίσταση βρίσκεται στις 5.500 μονάδες, ήτοι 16% υψηλότερα από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v