Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΛΤΕΧ: ”Πλώρη” για τα 12 ευρώ λέει η Fortius

Η μετοχή της ΕΛΤΕΧ μετά την ανοδική διάσπαση με ισχυρό όγκο συναλλαγών των μακροπρόθεσμων αντιστάσεων των 9 και των 10,5 ευρώ δείχνει να έχει βάλει ”πλώρη” για τα 12 ευρώ, επίπεδο όπου είχε πραγματοποιηθεί κορύφωση στα μέσα Απριλίου του 2000.

ΕΛΤΕΧ: ”Πλώρη” για τα 12 ευρώ λέει η Fortius
Στο εβδομαδιαίο διάγραμμα τιμών παρατηρούμε την έντονη ανοδική κίνηση που έχει πραγματοποιήσει η μετοχή της ΕΛΤΕΧ μετά τη διάσπαση στις αρχές Ιανουαρίου του συμμετρικού τριγωνικού σχηματισμού SLGW, επισημαίνει η Fortius σε τεχνική ανάλυση με ημερομηνία 2 Φεβρουαρίου.

Χαρακτηριστικό είναι και το μάζεμα που πραγματοποιήθηκε από τους αγοραστές στους τελευταίους τρεις μήνες πριν την ανοδική διαφυγή, όπου τα εβδομαδιαία candlesticks είχαν μεν μικρό κυρίως σώμα αλλά περιείχαν αυξανόμενους όγκους συναλλαγών.

Τώρα η μετοχή μετά την ανοδική διάσπαση με ισχυρό όγκο συναλλαγών των μακροπρόθεσμων αντιστάσεων των 9 και των 10,5 ευρώ δείχνει να έχει βάλει ”πλώρη” για τα 12 ευρώ, επίπεδο όπου είχε πραγματοποιηθεί κορύφωση στα μέσα Απριλίου του 2000.

Μάλιστα η ανοδική γωνία κλίσης των 86° που έχει δημιουργηθεί στις τελευταίες εβδομάδες μας προϊδεάζει για μια πιθανή κίνηση της μετοχής υπεράνω του στόχου των 12 ευρώ.

Τέλος θετικοί παραμένουν για τη μετέπειτα πορεία και οι τρεις τεχνικοί δείκτες : Directional Movement System, Stochastic Oscillator και Money Flow Index που παραθέτουμε μαζί με το weekly chart της μετοχής, επισημαίνει η Fortius.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v