Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Οι αλλαγές στο model portfolio της Alpha Finance

Τη μετοχή των Πλαστικών Θράκης συμπεριλαμβάνει στο model portfolio Φεβρουαρίου η Alpha Finance, ενώ ταυτόχρονα αυξάνει την έκθεσή της στις μετοχές της Εθνικής Τράπεζας, του Τ.Τ. αλλά και του Ρόκα. Παράλληλα, η χρηματιστηριακή ρευστοποίησε τη θέση της στην Ελληνική Τεχνοδομική, ενώ μείωσε την έκθεσή της στους τίτλους της Folli Follie και του ΟΤΕ.

Οι αλλαγές στο model portfolio της Alpha Finance
Τη μετοχή των Πλαστικών Θράκης συμπεριλαμβάνει στο model portfolio Φεβρουαρίου η Alpha Finance, ενώ ταυτόχρονα αυξάνει την έκθεσή της στις μετοχές της Εθνικής Τράπεζας, του Τ.Τ. αλλά και του Ρόκα.

Αντίθετα, η χρηματιστηριακή ”ρευστοποίησε” τη θέση της στην Ελληνική Τεχνοδομική, ενώ μείωσε την έκθεσή της στους τίτλους της Folli Follie και του ΟΤΕ.

Αναλυτικότερα το model portfolio της Alpha Finance για τον μήνα Φεβρουάριο περιλαμβάνει τους τίτλους (με βάση τη στάθμιση): Εθνική (12%), ΟΤΕ (10%), Ιntralot (7%), ΓEK (6%), Μυτιληναίος (6%), Τ.Τ. (6%), Σαράντης (6%), Vivartia (5%), Σιδενόρ (5%), Frigoglass (4%), Μotor Oil (4%), Tιτάν (4%), Forthnet (4%), Ρόκας (3%), Πλαστικά Θράκης, Folli Follie (2%), Iατρικό Αθηνών (2%).

Η χρηματιστηριακή διατηρεί την έκθεση κατά 90% σε μετοχές και κατά 10% σε ρευστά διαθέσιμα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v