Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΣΜΕΧΑ: Παρουσιάσεις των MPB, Νηρεύς και Κύπρου

Δυο εταιρικές παρουσιάσεις θα πραγματοποιηθούν εντός της εβδομάδας με πρωτοβουλία του ΣΜΕΧΑ. Η πρώτη είναι της Marfin Popular Bank, η οποία θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη ενώ αύριο, 1 Φεβρουαρίου, παίρνει σειρά η Νηρεύς ενώ έπεται η Τράπεζα Κύπρου στις 9 Φεβρουαρίου.

ΣΜΕΧΑ: Παρουσιάσεις των MPB, Νηρεύς και Κύπρου
Δυο εταιρικές παρουσιάσεις θα πραγματοποιηθούν σήμερα και αύριο με πρωτοβουλία του ΣΜΕΧΑ. Η πρώτη είναι της Marfin Popular Bank, η οποία θα πραγματοποιηθεί σήμερα και ώρα 18:00, στα κτίρια της Επενδυτικής Τράπεζας στην οδό Κηφισίας 24.

Εκπρόσωποι της τράπεζας θα ενημερώσουν τα μέλη και μέσω των μελών το επενδυτικό κοινό για τις τρέχουσες εξελίξεις στο θέμα των εξαγορών.

Η δεύτερη είναι της Νηρεύς η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου και ώρα 9.30 π.μ., στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία.

Παράλληλα, προγραμματίζεται παρουσίαση της Τράπεζας Κύπρου για τις 9 Φεβρουαρίου, στις 9:30 π.μ. στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, όπου θα αναλυθούν τα οικονομικά αποτελέσματα της τράπεζας, αλλά και το business plan της περιόδου 2007-10.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v