Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Αβεβαιότητα σε Τουρκία βλέπει η D. Bank

”Στο απόγειο της αβεβαιότητας” βρίσκονται οι δραστηριότητες της Intralot στην Τουρκία, επισημαίνει η Deutsche Bank σε έκθεσή της όπου εξετάζει τις πιθανές εναλλακτικές, ενώ διατηρεί σύσταση ”buy” και τιμή-στόχο στα 33,1 ευρώ. Επισημαίνει ότι με βάση το απαισιόδοξο σενάριο για τις δραστηριότητες στην Τουρκία υφίσταται περιθώριο πτωτικής αναθεώρησης της τιμής-στόχου κατά 23% στα 25,6 ευρώ.

Intralot: Αβεβαιότητα σε Τουρκία βλέπει η D. Bank
”Στο απόγειο της αβεβαιότητας” βρίσκονται οι δραστηριότητες της Intralot στην Τουρκία, επισημαίνει η Deutsche Bank σε έκθεσή της όπου εξετάζει τις πιθανές εναλλακτικές, ενώ διατηρεί σύσταση ”buy” και τιμή-στόχο στα 33,1 ευρώ.

Ο διεθνής οίκος επισημαίνει ότι με βάση το απαισιόδοξο σενάριο για τις δραστηριότητες στην Τουρκία υφίσταται περιθώριο πτωτικής αναθεώρησης της τιμής-στόχου κατά 23% στα 25,6 ευρώ.

Η Deutsche Bank τονίζει ότι η πιθανότητα για σχετικά γρήγορη και ήπια επίλυση της νομοθετικής εμπλοκής στην Τουρκία έχει συρρικνωθεί στο 51% έναντι προηγούμενης υπόθεσης για υψηλό βαθμό βεβαιότητας.

Ωαστόσο, λόγω του υψηλού βαθμού αβεβαιότητας στην τρέχουσα φάση, δεν προχωρά σε κάποια αναπροσαρμογή της σύστασης και της τιμής-στόχου. Η μετοχή της Intralot έκλεισε χθες, Τρίτη, στα 25,56 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v