Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πιθανή η υποχώρηση του FT20 λέει η Fortius

Διαγραμματικές ανησυχίες για πιθανό Pullback προς τις 2.513 μονάδες για τον δείκτη FTSE 20 επισημαίνει η Fortius Finance σε τεχνική της ανάλυση με ημερομηνία 31 Ιανουαρίου. Εξασθενεί το ανοδικού momentum.

Πιθανή η υποχώρηση του FT20 λέει η Fortius
Διαγραμματικές ανησυχίες για πιθανό Pullback του δείκτη FTSE 20 επισημαίνει η Fortius Finance σε τεχνική της ανάλυση με ημερομηνία 31 Ιανουαρίου.

Οι διαγραμματικές ανησυχίες κατά την χρηματιστηριακή πηγάζουν από τον σχηματισμό ενός ανάποδου Hammer μετά από δύο λευκά candlesticks συσσώρευσης με μεγάλες πάνω σκιές που φαίνεται να αποτυπώνεται στο τριήμερο chart τιμών του δείκτη της υψηλής κεφαλαιοποίησης.

Ένα τέτοιο πιθανό πισωγύρισμα επισημαίνει η Fortius θα σήμαινε την υποχώρηση προς την πρώτη γραμμή διόρθωσης των Fibonacci Fan στις 2513 μονάδες.

Ενδιαφέρον για τη μετέπειτα πορεία είναι και το γεγονός της εξασθένισης του ανοδικού momentum, μέσω της αύξησης των ρευστοποιήσεων, που παρουσίαζε ο δείκτης όταν βρισκόταν πάνω από την περιοχή αντίστασης των 2.550 μονάδων και ερχόταν σε επαφή με την άνω πλευρά του σημαντικού μεσοπρόθεσμου ανοδικού καναλιού khmpxs, αναφέρει η χρηματιστηριακή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v