Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Tιτάν: Αδύναμα τα αποτελέσματα Q1 λέει η Eurobank

Η χρηματιστηριακή επισημαίνει πως τα αποτελέσματα επιβαρύνθηκαν από τις άσχημες καιρικές συνθήκες στην περιοχή του Ατλαντικού. Διατηρεί την τιμή-στόχο των 16,7 ευρώ

Tιτάν: Αδύναμα τα αποτελέσματα Q1 λέει η Eurobank

Τα αποτελέσματα πρώτου τριμήνου του 2014 της Τιτάν ήταν αδύναμα, αναφέρει η Eurobonak Equties σε έκθεση της με ημερομηνία 19 Μαίου στην οποία διατηρεί σύσταση "sell".

Η χρηματιστηριακή επισημαίνει πως τα αποτελέσματα επιβαρύνθηκαν από τις άσχημες καιρικές συνθήκες στην περιοχή του Ατλαντικού και από δυσκολίες στην παραγωγή. Στην Ελλάδα και στην ευρύτερη περιοχή της νoτιοανατολικής Ευρώπης η απόδοση του ομίλου ήταν καλύτερη, καθώς ο καιρός ήταν πιο ευνοϊκός. 

Η Eurobank Equities αναφέρει πως αφήνει σταθερές τις προβλέψεις και την τιμή-στόχο των €16,70, καθώς αναμένει ανοδικές τάσεις στην αγορά των ΗΠΑ και μετριασμό της δραστηριότητας στην νοτιοανατολική Ευρώπη.

Τονίζει ακόμα ότι η μετοχή διαπραγματεύεται με premium έναντι των ανταγωνιστικών, αν ληφθεί υπόψη ότι δεν φαίνονται σημάδια ανάκαμψης στην ζήτηση τσιμέντου στην ελληνική αγορά, η οποία αποτελεί και βασικό μέρος της παραγωγικής δυνατότητας του ομίλου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v