Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Motor Oil: Αντίσταση τα 21,5 ευρώ λέει η Fortius

Η ανοδική διάσπαση της βραχυχρόνιας γραμμής αντίστασης, που ενώνει τις δύο τοπικές κορυφές E και R, όπως επίσης και του απλού κινητού μέσου των 100 ημερών (SMA 100: 20,1 ευρώ) έχει ωθήσει την τιμή της μετοχής της Motor Oil προς τον σημαντικό απλό κινητό μέσο των 200 ημερών (SMA 200: 20,76 ευρώ), δημιουργώντας έτσι τις κατάλληλες προϋποθέσεις για μια ανοδική διαφυγή πάνω από την αντίσταση των 21,5 ευρώ, επισημαίνει η Fortius.

Motor Oil: Αντίσταση τα 21,5 ευρώ λέει η Fortius
Η ανοδική διάσπαση της βραχυχρόνιας γραμμής αντίστασης, που ενώνει τις δύο τοπικές κορυφές E και R, όπως επίσης και του απλού κινητού μέσου των 100 ημερών (SMA 100: 20,1 ευρώ) έχει ωθήσει την τιμή της μετοχής της Motor Oil προς τον σημαντικό απλό κινητό μέσο των 200 ημερών (SMA 200: 20,76 ευρώ), δημιουργώντας έτσι τις κατάλληλες προϋποθέσεις για μια ανοδική διαφυγή πάνω από την αντίσταση των 21,5 ευρώ, επισημαίνει η Fortius σε τεχνική ανάλυση με ημερομηνία 30 Ιανουαρίου.

Ιδιαίτερα αυξημένος στις τελευταίες συνεδριάσεις είναι και ο όγκος των συναλλαγών, κάτι που άλλωστε φαίνεται και στο ημερήσιο chart της μετοχής, προϊδεάζοντάς μας ακόμα περισσότερο για το προαναφερθέν ανοδικό σενάριο.

Θετικές ενδείξεις λαμβάνουμε και από τον αργό Stochastic Oscillator, καθώς κινείται πάνω από τον απλό κινητό του μέσο. Πιθανή αλλαγή ”πλεύσης” θα σημειωθεί μόνο εάν η μετοχή διασπάσει καθοδικά με ισχυρές ρευστοποιήσεις την περιοχή των 20 ευρώ, γεγονός που θα την επανέφερε κάτω από τη γραμμή ER.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v