Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Deutsche: Αναστολή κάλυψης της Alpha (διόρθωση)

Αναστολή στην κάλυψη (coverage) που παρείχε στους επενδυτές για τη μετοχή της Alpha Bank αποφάσισε η Deutsche Bank, μέχρι η ελληνική τράπεζα να υιοθετήσει πλήρως τα ΔΛΠ. Στην ”τελευταία” έκθεσή της θέτει τιμή στόχο τα 16,5 ευρώ και όχι τα 12,9 ευρώ, όπως εκ παραδρομής ανέφερε προηγούμενη είδηση του euro2day.gr

Deutsche: Αναστολή κάλυψης της Alpha (διόρθωση)
Τιμή στόχο τα 16,5 ευρώ θετει έκθεση της Deutsche Bank για τη μετοχή της Alpha και όχι τα 12,9 ευρώ όπως, εκ παραδρομής, ανέφερε προηγούμενη είδηση του euro2day.gr. Τα 12,9 ευρώ, που αναφέρθηκαν ως τιμή στόχος, αποτελούσαν την τρέχουσα τιμή της μετοχής την ώρα της δημοσίευσης.

Το euro2day.gr ζητά συγγνώμη από τους χρήστες του για την ανακρίβεια.

Εξάλλου, την κάλυψη (coverage) που μέχρι τώρα παρείχε στο επενδυτικό κοινό για τη μετοχή της Alpha Bank αναστέλλει, ως το επόμενο έτος, η Deutsche Bank, μέχρι, όπως αναφέρει, να υιοθετηθούν πλήρως από την ελληνική τράπεζα τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα.

Ο γερμανικός οίκος προβλέπει ακόμα, ότι η επίδοση της μετοχής θα είναι ανάλογη με αυτή της αγοράς (market perform).

Αυτό προκύπτει από την έκθεση του γερμανικού χρηματοπιστωτικού ιδρύματος, που αφορά ευρωπαϊκές εταιρίες μικρής και μεσαίας κεφαλαιοποίησης και φέρει ημερομηνία 26 Ιουλίου.

Στην έκθεση σχολιάζονται τα αρνητικά αποτελέσματα εξαμήνου της Alpha, ενώ εκφράζονται επιφυλάξεις για το κατά πόσον θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις εξαγγελίες για ”θετική πορεία στο υπόλοιπο του έτους”, αφού υπογραμμίζονται τα αυξανόμενα κόστη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v